Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 jeszcze bym tobie słabizne znalazł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 na szczęście włosy są nie tylko na głowie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 byś ogolił ten zwieracz levi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 jeśli jakaś pani będzie chciała to nie ma problemu ale ty z takimi prośbami to się trzymaj z dala ode mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 Kosmaty...a przyjrzałeś sie dobrze? Może jednak Ci lecą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 właśnie wstałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 jula nie dobijaj mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 a o której poszłaś spać? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 koło 2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 10 godzin to nie taki ekstra wynik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 fakt... czasem zdarza mi się lepszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 miła kobieta przytulająca się do mnie i mogę tak spać po 20h :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 nie wiem czy byś tyle wytrzymał :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 moja waga właśnie pokazała 147 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 hahahahah....jula...pewnie to nie jedynka a paproszek...sprawdź :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 dobre sobie, gdybym ja ważyła 47 kg to byłabym w 7 niebie :P ona oszukuje o ponad 80 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 jula...skoro taka zawodna...to może oszukuje o znacznie więcej ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 no właśnie obawiam się że nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 jula...ale może poudawaj że mam racje? :D zbliża się weekend...po co go sobie psuć? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 Spitalaj Orange ja wiem, cze jest mi pisane BAJKOWE ŻYCIE i bez Twoich wróżb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 przyglądałem się we wszystkich możliwych stron jeszcze mi nie lecą nadrzewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 ja i tak mam już weekend popsuty :( wczoraj zdałam sobie sprawę, że za 4 tygodnie kończy mi się zwolnienie lekarskie i zostaję goła i wesoła, bez żadnych perspektyw :( tzn z kuroniówką 761,40 przez pierwsze 3 miesiące, a przez następne 3 - 597,90 przecież to kurva na rachunki mi nie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 weź się za robotę i przestań skomleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 żeby jeszcze ta robota była... jak się mieszka na wygwizdowiu to se można szukać... jak nikt Ci nie załatwi to możesz pomarzyć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 4, 2011 e tam dużo ruchu i biedzie waga ok :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 4, 2011 czyli sugerujesz że mam iść do pracy na stanowisko mięsne albo wykładać towar na półkach za najniższą krajową? Codziennie przeglądam oferty pracy, nawet do banku za najniższą chcą rok albo dwa doświadczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 4, 2011 Kosmaty-a może Ci już wyleciały? :D jula...przyjedź do Stolycy...coś się znajdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 wybieraj miączenie i narzekanie albo byle jaka praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 4, 2011 są wszystkie na swoim miejscu i zęby i włosy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach