Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjna matunia

JAKI LEK LEPSZY OD DEPRIM?

Polecane posty

Gość depresyjna matunia

Gość depresyjna matunia
wizyte u psychiatry mam dopiero za tydzien...:(

Gość a co ci dokladnie jest
Ja mam huśtawki nastrojów raz ryczę a raz się wściekam. Jak się wściekam to łykam Valusept.

Gość depresyjna matunia
ja sie wsciekam przez lzy...............

Gość musisz wytrzymac ten tydzień
no cóż, nie ma nic innego bez recepty, a deprim działa dopiero po miesiącu regularnego przyjmowania musisz wytrzymac do wizyty polecam solarium, światło bardzo dobrze hamuje nastroje depresyjne a także preparaty magnezu i omega 3 ( duże niedobory powodują pogorszenie nastroju i depresję )

Gość musisz wytrzymac ten tydzień
a jak hormonalnie stoisz ? bo zaburzenia hormonalne też czesto są przyczyną depresji u kobiet, zrób badania może ?

tak samo polecam magnez (zwłaszcza magne b6), inne, niby maja ten sam sklad, ale na mnie nie działają, 50 tabletek magne b6 kosztuje ok 20zl, na poczatku brałam 3xpo 2 tabletki. a tak to faktycznie trzeba czekać na wizytę. mam nadzieję,że trafisz na dobrego psychiatre, ja zmieniałam 3 razy i dalej mam z tym prykre wspomnienia, wlaściwie później juz chodziłam tylko po recepty. spytaj go o lek seroxat, mi najabrdziej słuzyły, próbowałam bardzo wielu...

Gość depresyjna matunia
Sek w tym,ze przyczyna mej depresji nie jest raczej hormonalna i nie moge sobie z nia poradzic juz od pol roku.Moja dobra kolezanka przechodzila przez ostra depresje bardzo dlugo-doszlo do tego ,ze nie byla w stanie mowic i chodzic....Spadala z krzesla i potrafila dlugi czas ec bez ruchu na ziemi....Zapisano jej silne psychotropy-nie moge dopuscic sie do takiego stanu, gdyz mam dziecko malutkie i musze trzymac sie pionu....:( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4254023

dlatego musisz szybko działas i wziac sie w garść, pomaga tez wsparcie bliskich, i to bardzo. to wlasciwie najwazniejsze. droga do sukcesu to chec wallki z okropna choroba...

Gość dep
Ja mam depresję i z własnego doświadczenia wiem,że deprim nie pomaga.Teraz biorę Seronil przepisany przez lekarza i jest ok.-on mnie nie otępia,ale pozwala mi normalnie funkcjonować(sama mam małe dziecko).Radzę Ci ,idz do lekarza jak najszybciej dla dziecka też to będzie dobre-lepiej mieć sszczęśliwą mamę