Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wybawiona

oddałam dziecko koleżance

Polecane posty

Gość ja ostanio czytalam w gazecie
jak kobieta wyrzuciala nagie dziecko do smietnika! jak je znalezli bylo juz martwe, wiec dobrze ze autorka jej nie wyrzucila tylko przynajmniej komus oddala, a to ze ma juz to 26 lat to nie znaczy ze ma odrazu zakladac rodzine ! to co z tego ze ma faceta od 4 lat nie chca sie narazie chajtac to nie ich sprawa a wy ludzie jestescie daremni

Gość ni i bardzo dobrze ze
kurwa oddala!nastepnym razem niech sie zabezpieczy bezmozgowiec!!

patologiczne rodziny oddają dzieci, czy ona jest chora,że nie może się opiekować dzieckiem? a co jak nie będzie mogła mieć już dzieci wtedy zrozumie co zrobila

Gość nie wybawiona
widze ze jednak sa tu jeszcze ludzie ktorzy to rozumieja :)

Gość zadne zabezpieczenie
nie jest 100% skuteczne! nie chciala oddala i tyle ! jej sprawa a ci co tak wyzywaja niech sie lepiej zajma soba a nie oceniaja innych !

masz 26 lat i nie wiesz,że są metody którymi można sie zabezpieczyć przed niechcianą ciążą????? zwłaszcza,że nie planujesz rodziny???? dobrze,że to jedno dziecko które oddałaś a nie dziesięcioro!!!!!!

Gość jasne ze prowo
ale mozna sie posmiac z nawroconych mamusiek,ktore to kazda rozgrzesza;)

Gość a mi sie nie wydaje
zeby to byla prowokacja, autorko ja uwazam ze skoro nie chcialas to dobrze zrobilas

nie są na 100% bo są na 99% heh a może pokierujcie się tym, że dziecko może poczuć traumę że mama je zostawiła!!! no chyba że tamta będzie to ukrywać!!! poczuje się gorsze i skrzywdzone!!!!!!

Gość nie wybawiona
sony - a czy ja gdzie napisalam ze sie nie zabezpieczylam ?! jak cos ci nie odpowiada to sie nie wypowiadaj !

Gość to niech sobie wytnie
co nieco:ptakie jak ona nie powinny miec dzieci:p

oczywiście że to prowokacja, ale wystarczy popatrzeć na wypowiedzi ograniczonych ludzi:P Ograniczony człowiek nie wie że nie każdy chce żyć jak on i nie każda kobieta posiada instynkt macierzyński a już z pewnością ograniczony (czyt. niedouczony) człowiek nie wie że nie ma stu procentowej metody antykoncepcyjnej. A więc owszem z takich posmiać się można.

Gość do autorki...
nie przejmuj sie tymi komentarzami, nie chcialas dzieckai dalas szanse rodzinie ktora tego bardzo pragnie a nie moze, ja uwazam ze dobrze postapilas

to chyba rzeczywiście prowokacja, bo nie wierze że ktoś o zdrowych zmysłach pisał by takie rzeczy z uśmieszkiem po każdym zdaniu.... JESTEŚ NIE DOJRZAŁA JAK NA 26 LAT, MASZ PSTRO W GŁOWIE... JEDYNĄ SATYSFAKCJĄ SĄ DLA CIEBIE IMPREZY!!!!!!!! WSPÓŁCZUJĘ TWOIM PRZYSZŁYM DZIECIOM!!!! OBY NIE BYŁY POKRZYWDZONE PRZEZ LOS!!!!! BO TAKA JAK TY NIE POWINNA MIEĆ JUŻ DZIECI PR4ZY MYŚLENIU: BYŁAM NIE GOTOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość mało jest dzieci
w domach dziecka ?! jest ich mnostwo! i kazdego tak byscie jechali?! ona przynajmniej nie usunela tylko dala szanse komus kto nie moze miec dziecka a pragnie tego, wy ludzie naprawde jestescie beznadziejni

Gość ograniczony czy tez
niedouczony czlowiek jest tylko w stanie wymyslac takie idiotyczne prowokacje:p

Gość przecież nie wszyscy po
niej jadą, tylko jedna kretynka. Aż tylu złych ludzi nie ma na świecie.

Gość ooo masakra
ale mam ubaw:)

Gość skoro pisze ze nie byla gotowa
to i ona i dziecko bylo by nieszczesliwe a tak to nie dosc ze ona jest szczesliwa to dala szczescie innej rodzinie ktora zas da szczescie dziecku :)

Gość fddg
oczywiscie ze zle zrobilas. Moglas usunac to dziecko, wyrzucic do smietnika, albo zatrzymac i unieszczesliwic siebie i dziecko. Jak moglas oddac to dziecko w dobre rece!! bezduszna kobieto!!!