Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska22

Razem damy rade!!! Diete czas zaczac!D

Polecane posty

Gość mamuska22

Witam dziewczyny. zakładam swoj temat bo moze to bardziej zmotywoje mnie do odchudzania.Odchudzam sie juz chyba 100 raz ale moze teraz z sukcesem:) Mam 176cm i waze 80kg. Mój pierwszy cel to 70kg a drugi - 60kg. Sama nie dam rady! Potrzeboje silnej grupy kobiet ktore tez chca schudnac a potem utrzymac wage. Moja dieta to Mż i Wr. Dołaczcie do mnie:D

Hej :-) Ja z chęcią się przyłączę. Też sporo się odchudzałam, ale nie miałam zbyt dużej motywacji. Mam 165cm i ważę 60 kg. Chcę schudnąć do 52kg.

Witaj Oj jak ja maze o tej wadze co ty masz...:D ale kiedys na pewno taka osiagne...:) Dzis zakupilam sobie steper tylko musze go poskrecac ale to musze za mezulkiem poczekac bo sama niebardzo umiem i mam zamiar codziennie cwiczyc..:) a ty jaka dietke stosujesz? ile masz lat? Ja mam 22:)

Mam 20lat. Od dzis dieta MŻ. Mam nadzieję ze się uda. Najgorzej będzie mi pozegnać się ze słodyczami :-( I od jutra zaczne jakieś cwiczenia w domciu.

Oj słodycze....jak ja je uwielbiam...:( zreszta widac po mojej wadze to tez jest dla mnie najgorsze i jeszcze przestac pic cole ktora pije codziennie:( Ale damy rade...:) Musimy byc piekne...:)

Oj dzis dzień zaczął się marnie. Na śniadanie chłopak mnie podkusił i zjadłam słodką bułkę :-( Ale później za to sporo poćwiczę.

Hej Dziś dzień zaczął się dla mnie marnie. Chłopak mnie podkusił i na śniadanie zjadłam słodką bułkę :-( ale za to później sporo poćwiczę.