Gość mamuska22 Napisano Październik 28, 2009 Witam dziewczyny. zakładam swoj temat bo moze to bardziej zmotywoje mnie do odchudzania.Odchudzam sie juz chyba 100 raz ale moze teraz z sukcesem:) Mam 176cm i waze 80kg. Mój pierwszy cel to 70kg a drugi - 60kg. Sama nie dam rady! Potrzeboje silnej grupy kobiet ktore tez chca schudnac a potem utrzymac wage. Moja dieta to Mż i Wr. Dołaczcie do mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 28, 2009 Hej :-) Ja z chęcią się przyłączę. Też sporo się odchudzałam, ale nie miałam zbyt dużej motywacji. Mam 165cm i ważę 60 kg. Chcę schudnąć do 52kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krusynka176 0 Napisano Październik 28, 2009 Witaj Oj jak ja maze o tej wadze co ty masz...:D ale kiedys na pewno taka osiagne...:) Dzis zakupilam sobie steper tylko musze go poskrecac ale to musze za mezulkiem poczekac bo sama niebardzo umiem i mam zamiar codziennie cwiczyc..:) a ty jaka dietke stosujesz? ile masz lat? Ja mam 22:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 28, 2009 Mam 20lat. Od dzis dieta MŻ. Mam nadzieję ze się uda. Najgorzej będzie mi pozegnać się ze słodyczami :-( I od jutra zaczne jakieś cwiczenia w domciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krusynka176 0 Napisano Październik 28, 2009 Oj słodycze....jak ja je uwielbiam...:( zreszta widac po mojej wadze to tez jest dla mnie najgorsze i jeszcze przestac pic cole ktora pije codziennie:( Ale damy rade...:) Musimy byc piekne...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krusynka176 0 Napisano Październik 28, 2009 No i pocwiczyłam troszke na steperku 25 minutek...:) mam nadzieje ze jutro mniej zjem..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 29, 2009 Oj dzis dzień zaczął się marnie. Na śniadanie chłopak mnie podkusił i zjadłam słodką bułkę :-( Ale później za to sporo poćwiczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 29, 2009 Hej Dziś dzień zaczął się dla mnie marnie. Chłopak mnie podkusił i na śniadanie zjadłam słodką bułkę :-( ale za to później sporo poćwiczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 30, 2009 mamuska22 i jak Ci idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krusynka176 0 Napisano Listopad 2, 2009 No narazie mi nie idzie...:( zero diety:( musze sie ogarnac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Listopad 4, 2009 Ja od dziś od nowa zaczynam bo niewyszło mi jakos to odchudzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach