Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mercedes69

Jestem z dużo młodszym mężczyzną

Polecane posty

Gość Mercedes69

Od kilku lat jestem rozwiedziona i jestem osobą całkowicie niezależną. Mam już dorosłe dzieci, które nie mieszkają ze mną, studiują, prowadzą własne życie . Jestem osobą wyglądającą bardzo młodo,zadbaną, jak mówią atrakcyjną i ładną. Kilka miesięcy temu poznałam mężczyznę, który jest młodszy ode mnie o 13 lat. Nigdy nie myślałam , ze coś takiego mnie spotka. Zaczęliśmy rozmawiać i okazało się , ze on - mimo swojego tak młodego wieku - ma tak dojrzałe podejście do życia, swoje trudne przejścia - podobnie jak ja. I nie stało się... byliśmy ze sobą. Mija pół roku i spotykamy się dalej. Oboje wiemy , ze ten związek nie ma przyszłości , a jednak coś ciągnie. Boję się oceny innych, ostracyzmu, krzyżowania itp., wiec rzadko wychodzimy razem . Boję się opinii , że młody zabawia się ze staruchą, że to niemoralne, że wykorzystuję ... Ale jest nam dobrze. Nikt nikogo nie rani, nie wymusza, nie naciska..Po raz pierwszy czuję, ze jestem wolna , a kochana i akceptowana. Czasami To nie ma wieku.

Gość nataszkaaaaa
a moge zapytac ile Ty masz lat??

Gość fiat............
fiat 126P:-) ja mam tak samo, nie przeszkadza mi,że moja dziewczyna jest 17 lat młodsza,chodzimy pod rękę:-)

Gość /pogodynka/
No i bardzo dobrze, nie masz nic do stracenia :) korzystaj z zycia, jesli sprawia Wam przyjemnosc bycia razem, to dlaczego nie? Nawet jesli to na jakis czas, ale co przezyjesz , to Twoje:)

Gość fiat............
a mam dopiero 57 lat:-)

Gość fiat............
a barra bara? jesteśmy zadowoleni;-)

to niech autorko zapuści brodę i będzie wyglądał poważniej, znany aktor a nawet kilku prowadzają się z młodymi, tylko nie wpadnij w kłopoty jak pani Biedżyńska, zakochała się i młody wyczyścił jej konto, zakochanie owszem,ale pod kontrolą

Gość www.tnij.org/jajko2009
Jeśli jest miłośc wiek nie ma żadnego znaczenia

Gość Mercedes69
Mam - 40. Jest dobrze - fizycznie i psychicznie ( chyba!) jestem sprawna i nie wyglądam jeszcze jak pokemon na emeryturze. Odkryłam, że seks może być ekstra. Wiem czego chcę i co mogę dać. Ale gryzie bariera wieku za progiem.

Gość fiat............
jak wyżej,gdy jest miłość,wiek bez znaczenia.

ja druga raz się ożeniłem z kobietą 40letnią, więc droga pani nie narzekaj tylko zasuwaj na balety, bo to dopiero życie się zaczyna.....

Gość Mercedes69
Dzięki. Za wszystkie posty.

Gość Lady Night
Ja nie wierze w takie miłosci:D faceci są niedojrzali. Brak im męskosci w podejmowaniu decyzji. Prawdziwych Facetów już nie ma... Ja sama mając 25/26 lat.. poznałam faceta 21 lat. I on bardzozoooooo chciał byc ze mną. A ja czułabym się jak MAMA>>:) I jednak poszedłby potem z młodszą...