Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewiś

BiuBiu - ciuchy uwzględniające rozmiar biustu

Polecane posty

sklep http://www.biubiu.pl bluzeczki i sukienki dla "dużobiuściastych" to cytat ze strony "Rozmiarówka BiuBiu.pl skierowana jest do kobiet, chcących dopasować ubrania do rozmiaru swojego biustu. Rozmiary składają się z dwóch części : Pierwszy człon rozmiaru odpowiada standardowemu, konfekcyjnemu rozmiarowi, który określa orientacyjne wymiary obwodów talii i bioder. Drugi człon rozmiaru określa rozmiar biustu - w zależności od rozmiaru naszego biustu, tzn. różnicy obwodów pomiędzy talią a biustem, wybieramy B, BB lub BBB. W wypadku ubrań z tkanin elastycznych stosujemy rozmiary łączone: B/BB lub BB/BBB"

Gość majkaakjam
Wszystkie ciuchy powinny uwzględniać biust (i talię, i biodra - kobieta to przecież nie jest ociosany słupek), niestety takich ze świecą szukać :( więc tym bardziej dzięki za namiary na ten sklep :)

Ooo, wreszcie sklep z odzieżą dla kobiet :) Doprawdy niesamowite, przecież mamy dopiero XXI wiek! :D Uważam, że z butami powinno być podobnie - ja na przykład na długość stopę mam w rozmiarze 37, natomiast na szerokość dużo lepiej leżą na mnie 38ki... Powinno być nieco większe zróżnicowanie.

Gość taki sobie wredniak
o jak sie ciesze :)

Gość na ślub stanik poszukiwany
http://forum.gazeta.pl/forum/w,69,112070590,112070590,bielizna_slubna_gdzie_.html nie ma nawet nic dla biuściastych w Rzeszowie :( przykre

Gość na ślub stanik poszukiwany
racja racja :P dzięki ,na odpowiednią figurę potrzeba dobrze uszyte ciuszki