Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

pytanko.

Polecane posty

mam pytanie... i oczekuje naprawde normalnych odp choc pytanie jest moze glupie:P czy dla facetow tak wazne jest robienie mu "loda"? czy sa faceci ktorzy tego nie potrzebuja?:) i czy tego brak moze zniszczyc zwiazek?

ja swojemu (bylemu :( ) facetowi zrobilam po 7 miesiacach zwiazku ( seks byl juz po 2 miesiacach :) ) i powiedzial mi,ze od dawna o tym marzyl,ze jestem cudowna...a kilka miesiecy pozniej wspominalismy kiedy sie najmilej zaskoczylismy i jako jedną z sytuacji podal wlasnie to , jak "zeszłam troche nizej z buziaczkami" :) ale nie wiem czy kazdemu facetowi az tak na tym zalezy i jest to dla nich takie wazne...

Gość jestem zajety
nie ma nic gorszego jak laska nie umie robic loda i zabiera sie za to

kiedys musi byc ten pierwszy raz:D ja sie tylko zastanawiam czy to jest dla Was, facetow, takie istotne...

rozstalismy sie 3 tygodnie temu... czyli pol roku po tym :) ale to nic nie ma do tego ! w lozku ukladalo nam sie swietnie...

Gość wszystko zalezy od faceta
ja swojemu zrobilam pierwszy raz po 3 latach bycia razem, normalny seks byl po 2 m-cach, musialam sama dojrzec do tego on nie nalegal, teraz tez nie dostaje tego za kazdym razem i nie narzeka

Gość jestem zajety
mozesz zrobic mi loda to ci powiem czy robisz to dobrze

Gość jestem zajety
wielbicielka piotrusia ty tez mozesz sie załapac widze ze jestes doswiadczona

dziwi Cie ze nie jest to dla niektorych wazne? czyli uwazasz ze to podstawa seksu i udanego zwiazku?

Gość jestem zajety
nie widzisz spojrz na zdjecie ta dziewczyna ssie pałki z zamiłowaniem

anka0000-oczywiście że mnie to dziwi,bo zgadzam się z opinią,że to podstawa seksu (ogólnie seks oralny) a dobry seks to najprawdopodobniej i dobry związek,jeśli już ktoś w nim jest :) jestem zajęty- mogę mówisz? ...ale nie chcę :P

hehe, czyli na tym sie milosc opiera?:) to chyba pozostane sama skoro kazdy facet tak mysli:) gdyz zgadzam sie z lucjanka.

nie kazdy tak uwaza,moj byly byl bardzo szczesliwy,ale nie zostawil by mnie gdybym mu loda nie robila... przyjemnosc dawal mu tez klasyczny seks :) ale ja sama zapragnelam zeby zrobic mu loda wiec zrobilam :)

Gość jestem zajety
fajne masz ciało

Gość yuiop
a ja jestem w 7 mcu ciąży robię mężowi 2 x w tygodniu żeby mi na boki nie chodził :-)

wiem co to jest seks, po prostu ciekawi mnie czy lód ma duza wartosc dla facetow... jak do tej pory moi partnerzy raczej nie robili z tego problemow ale moze swoje mysleli... a co do wieku to mala dziewczynka nie jestem:)