Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona 27

zabobony w ciazy

Polecane posty

Gość przestraszona 27

hej. Wiem, ze to zabobony, ale przed kilkoma minutami przestraszylam sie i dotknelam dlonmi policzkow. I teraz sie martwie, ze dzidzius bedzie mial znamie. Wytlumaczcie mi ze to bzdury i ze od strachu nie powstaja znamiona

Gość lol of lought
opanuj sie kobieto i sie połóz lepiej spac zamiast bredzic

Gość przestraszona 27
ja wiem, ze bredze ale to nie tak latwo wybic sobie z glowy cos co slyszalo sie setki razy

bez kitu to jest jedyny temat gdzie moge sie wypowiedziec...wiec nie wiadomo czy to jest do konca prawda ale moja sis jak była w ciazy i sie przestraszyla to reka dotkła środka czola i jak urodzila to była dziewczynka ola :) i miala kropeczke na samaym srodku czola ale z tym wyglada bosko :):):) pozdrawiam :)

Gość bedzie miał dwa znamiona
od znamion się nie umiera, na pewno będzie miał ich wiele pamiętaj tylko, żeby do końca ciąży się nie myć i nigdzie nie dotykać, bo będzie cały w znamionach !!!

ja tam mowie jak jest nawet ci moge fote przesłać :) a w moim temacie mogłabys sie wypowiedziec ?? bardzo bym prosił :)

Gość czasami tak bywa.............d
moja mama kiedy byla ze mna w ciazy i przestraszyla sie to dotknela sie za tylek i teraz mam na tylku tak jakby 3 palce odbite ;)

Gość Ilooona 21
Ja zobaczę, jak się moje urodzi ;P Powinno być całe w plamkach, znamionach, może nawet bliznach :) Ja tam się tym nie martwię, maluch wyglądał na usg na szczęśliwego, więc nie ważne czy będzie miał plamki jak dalmatyńczyk czy będzie czysty od znamion :)

ja w zabobony też nie wierzę.....ale.....nie wiem czy przypadek.....mojej przyjaciółki mama kiedy była w drugiej ciąży wszystkim do okoła chciała pokazać że też w zabobony nie wierzy i często przy ludziach patrzyła przez judasz żeby udowodnić wszystkim że to bzdury.Niestety Paula urodziła się z zezem...tak samo jak głosił zabobon:(

Gość taaa to wiekszosc
dzieci rodizlaby sie zezowata, nie roslyby im wlosy albo bylyby rude, ze znamionami itp. dajcie sobie na wstrzymanie z tymi farmazonai

boze.... ty chyba nie jestes w ciazy?? Bo wspolczuje twojemu dziecku jezeli przysparzasz mu stresow o swoja glupote!