Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiss-ka

mój mąż już mnie nie pociąga...

Polecane posty

Gość oho hoooooo
ja bylam znudzona i dopiero na nowo odnalazłam porządanie kiedy mój facet znalazł sobie adoratorkę , a raczej ona jego i sie odczepić nie mogła a mnie kurwica brała. ale jeśli chozi o pociąg porządanie i namiętność to rozpaliło mnie do czerwoności wiec w sumie moge podziekować tej szmacie za odświeżenie mojego związku :)

Gość oiss-ka
keserkersa-wiesz myslałam o tym często, że brakuje mi właśnie trochę takiej zdrowej zazdrości, ale co mam zrobić -pchac w ramiona innej? chyba pomysł nie najlepszy :( Kolejny problem to, ze mój M bardzo wstydzi się mówic o swoich pragnieniach, a mnie to też kręci. Dla niego np. temat masturbacji nie istnieje a ja moge to robic gdy on spi z boku, lub jako element gry wstepnej- jego też zachecałam ale bez rezultatu-ciagle słysze że mi to lepiej wychodzi!

Gość oiss-ka
Kant dupy- hehe -ciekawe czy bym się nie rozczarowała ta jego nienagannością :)

Gość oiss-ka
i się okaże, że cicha woda brzegi rwie... i potem założe topic MÓJ MĄŻ NIE KOCHA MNIE JAK KIEDYŚ :)

Hmmm.. ale powiem Ci, że faceci tacy jak Twój to taka cicha woda. Na serio ci faceci , którzy nie mówią, że afiszują się, są wycofani z reguły mają zaskakującą fantazję, snuja wręcz niesamowite :O historie erotyczne , itd. No tylko szkoda, że to nie przekłada się na realia i życie codziennie... :[

Gość oiss-ka
uciekam lulu, męzuś już dawno chrapie :) lubie się do niego przytulać, ot tak-zwykły przytulas zawijas, on zaraz się budzi i tak słodko majaczy :) dzięki za wszystkie rady! nie spodziewałam sie takich dojrzałych wypowiedzi a raczej obawiałam krytyki! wpadnę przy okazji, więc czekam na porady!

Gość Gumisia 666
Witam jestem od roku męzatka mam 25lat tez przezylismy wiele wiem co przezywasz brakuje nam tylko no własnie niby nic ,a jednak brak pociagu z mojej strony ... i dziecka o ktore usilnie sie staramy juz mam wrazenie ze mąż pragnie go bardziej niz ja choc ja rowniez pragne mocno...mam juz wrazenie ze seks opiera sie tylko na tym zeby było dziecko zero gry wstepnej tylko ,ze tak powiem rach ciach i po wszystkim z czego oczywiscie on ma satysfakcje ,a u mnie bez zmian- jest seks nie ma! i tak jest dobrze..Maż był moim pierwszym a od jakiegos czasu myśle ze mogłam korzystać,a tak trwam przy jego boku nie wiedzac co znaczy dobry seks .Juz z tego wszystkiego po nocach mam sny ,ze sie kocham z kims i jestem bardzo zaspokojona ...błogi stan przezywam orgazm,a niestety nigdy w łozku go nie przezyłam bardzo to smutne...;( jak dalej zyc..

Gość gośś1
Kurcze...oiss-ka pod wszystkim co piszesz podpisuję się wsyztskimi rękami. Tez tak mam i to jest taaakie trudne. :/

Gość mam tak samo jak Wy
Boże... czytam te wszystkie wypowiedzi i stwierdzam, że mam tak samo jak Wy. Boję się co będzie ze mną i z mężem za parę lat, a ja go tak bardzo kocham. Nie chcę mu robić przykrości, ale zaczynam się dusić tą sytuacją. Serce mi pęka jak widzę, że on po seksie jest szczęśliwy a ja nie. Chciałabym z nim o tym porozmawiać, ale wiem że bym go bardzo zraniła.

Gość gość
U mnie to samo...prawie 4 lata powaznego zwiazku, chyba oboje pzrestalismy sie pociagac. Dusilam sie, zdradzilam 2 razy.

Gość gość
ty jüż dawno pasztecie nie pociągasz męża

Gość gość
I co pomogla ci ta zdrada

Gość gość
Moj maz tez jest moim pierwszym,jak sie poznalismy mialam fantazje,chcialam zeby mnie bral i bzykal,ale to ja bylam sila sprawcza to ja bylam bardziej ,,agresywna,, on tylko mizial i wytrysk po minucie, w koncu mnie znudzily starania, nie mialam z tych zblizen zadnych przyjemnosci ...zaczelam miec male libido,stwierdzilam ze sex to nie wszystko, jakos to bedzie. Trwalam tak az okazalo sie ze mam chora tarczyce zaczelam sie leczyc,moje libido wrocilo do normalnosci i ciagle jestem napalona, teraz mysle o zdradzie,mam 30 lat i nigdy nie bylam z facetem ktory by mi zrobil dobrze,nigdy nie przezylam namietnego seksu,mysle z tego wszystkiego o rozwodzie. Moj maz jest nie reformowalny jesli chodzi o sex po 8 latach wiem ze nie bedzie lepiej. Czasami mysle ze moglam sie nie leczyc nie mialabym teraz tych pragnien.

Gość gość
Mam podobny problem mój mąż ma 33 lat, ja 22 lata, mamy cudownego synka ma 5 miesięcy, z mężem jesteśmy razem od 4 lat, 1,5 po ślubie. Przed ciążą miałam ochotę na seks, ale orgazmu to nie wiem co to jest, zawsze brakowało tego troszkę do orgazmu, w ciąży zawsze było przyjemnie, ale nadal brak, jak urodziłam synka, ochota na seks się zmniejszała, drażniło mnie to że zawsze mi brakowało tego trochę do pełni szczęścia, ale od przynajmniej 3 miesięcy straciłam totalnie ochotę na seks, patrzę na mego męża i nic, on mnie całuje dotyka, a ja nic nie czuję, seks między nami jest nadal, ale już coraz rzadziej, zanika, ja mu odmawiam, powiedziałam mu już dawno że chciałabym przeżyć orgazm, bo nigdy nie udawałam i nie mam zamiaru, ale nie wiem co robić, on jak byłam w ciąży pisał z inną, 3 miesiące temu przypadkiem włączając kompa zobaczyłam rozmowę przeczytałam wszystkie, nie zrobiłam mu awantury, był gotów mnie zdradzić, postanowiliśmy zapomnieć o tej rozmowie. Właściwie już nie patrze na niego tak krytycznie nawet zapominam, ale już mnie nie pociąga, oddałam się w pełni domu, synkowi, choć brakuje wciąż tego czegoś, proszę pomóżcie, nie wiem co robić

Gość szpieg z krainy deszczowcow
Moja była też tak miała jak wy/ nie miała ochoty na sex ze mną/ ciągłe pretensje itp... Ogarnąłem się i zadbałem o siebie... teraz jak mnie widzi to dostaje kociokwiku ale ja już niestety nie jestem zainteresowany :D

szukała gwiazd a straciła księżyc/ teraz ja jestem gwiazda

Gość gość
To wasza wina, bo zrobilyscie ze swoich mężów mamisynkow. Gdy facet chce coś zrobić nawet jakby wy byście się bały to musi to zrobić by w związku była cały czas adrenalina i nie mówię tu o zdradzie tylko o testosteronie, męskich zachowaniach, nawet jeśli poniesiecie stratę. Ale zawsze jest a to praca, a to dziecko, a to rodzice, sasiedzi, dom, nie rób tak, nie idź tam, nie mów tego, zachowuj się inaczej, karczemne awantury bo kawę rozlal na dywan mamusi itd. Stalyscie się mamusiami dla swoich mężów zamiast wsparciem w tym co chcieliby robić dla waszej rodziny.

dobrze kolega napisał

Gość gość
Trzeba się kochać,po prostu kochać…

Gość gość
Wielu facetów po ślubie dziadzieje,łysieją,rosną im brzuchy bo niestety większośc polskich facetów jest ze sportem na bakier i ulubionym spędzaniem wolnego czasu jest dla nich wyjście na piwo do knajpy lub mecz w tv najczęściej z butelką złocistego trunku. I jak taki mąż ma pociągać swoją żonę?

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl

Gość kiki

jeszcze jest? ...bo mija 10 lat, mam podobny problmem