Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loma

Po jakim czasie zakochałyście się w swojej połowie?

Polecane posty

Gość Loma

Jesteśmy razem 5 miesięcy. Już po miesiącu wiedziałam, że zakochałam się w nim. On jednak nie potrafi odwzajemnić mojego uczucia. Zastanawiam się dlaczego. On ma za sobą nie udany 3-letni związek. Może tu tkwi problem, tj. staracił zaufanie do kobiet. Sporo rozmawiamy na ten temat. Wspólnie ustaliliśmy, iż jeżeli do końca roku nadal nie będzie w stanie odwzajemnić mojego uczucia to rozstaniemy się. Bardzo zależy mi na tym związku, bo ja naprawdę go kocham. A Wy po jakim czasie zakochałyście się w swojej połowie? Myślicie, że jest szansa aby zakochał się, jeżeli nie zrobił tego jeszcze po 5 miesiącach bycia razem? Jestem załamana.

Gość Loma
Nikt z was tak nie miał ?

Gość dolby digital
ja po około pół roku, on wyznał miłość po 2 miesiącach, też był zły na mnie :P

Gość my zakochaliśmy
się w sobie bardzo szybko. On na trzecim spotkaniu, ja po miesiacu. I wcale nie wyszło to na dobre. Zakochał się w innej i do niej odszedł :o Więc może to dobrze, że ten Twój nie jest taki chujny w uczuciach :D

Gość Loma
Ja chcę żeby zakochał się już teraz . Ale wy i durne jesteście .

Gość a ja chce wygrać w totka

jeśli chodzi o dolną połowę mojego ciała to uroki masturbacji odkryłem w wieku około 10 lat... albo 12, prawdę mówiąc nie zapisałem tego w pamiętniku więc mogę się mylić o kilka wiosen, ale nie jestem pewien czy to podchodzi pod zakochanie 🌻

Gość malinowa jagoda
a ja jestem z facetem 2 lata i wcale nie mowi ze mnie kocha , jak zapytalam dlaczego nie deklaruje uczucia powiedzial ze mu to przychodzi trudno, woli to wyrazic przez przytulenie , calowanie czy to jest normalne mieliscie podobna sytuacje

Gość malinowa jagoda
a ja jestem z facetem 2 lata i wcale nie mowi ze mnie kocha , jak zapytalam dlaczego nie deklaruje uczucia powiedzial ze mu to przychodzi trudno, woli to wyrazic przez przytulenie , calowanie czy to jest normalne mieliscie podobna sytuacje

Gość malinowa jagoda

Gość to samogwałt kolego

Gość julllia
ja się zakochałam dopiero po 8 miesiącach, wiec głowa do góry. Ułoży się wszystko :)