Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna lola

Mam pytanie dot. programy PUNKTATORZY na Allegro

Polecane posty

Gość taka jedna lola

Chodzi mi o to, że od jakiegoś czasu biorę w tym udział i udało mi się już uzbierać trochę punktów. Mam jednak problem z odebraniem nagrody. Juz tłumaczę o co chodzi. Chciałam wybrać sobie 3 bony płatnicze Perfumerii Douglas. Udało mi się zamówić jednak tylko jeden pomimo tego, że punktów mam spokojnie na trzy. Kiedy klikam na ten prezent niby wszystko się akceptuje ale ani nie schodzą mi punkty z konta, ani nie dostaję maila i info., że zamówienie zostało złożone ani na moim koncie w profilu nie wyświetla się info. o tym, że to zamówienie czeka na realizację. Tak jak mówiłam tylko jeden bon udało mi się zamówić, przyszedł mail z info , że zamówiono i na moim koncie też jest o tym informacja. A co z pozostałymi? Myślałam, że na drugi dzień uda mi się zamówić po podsumowaniu, ale dzisiaj jest dokładnie to samo. Miał ktoś juz tak? Proszę o odpowiedź. Z góry wielkie dzięki.

Gość moze po prostu kazda nagorde
mozna zamowic tylko raz

Gość ui..2
Nie miałem nigdy takiego problemu. Powinnaś napisać do cokupic i wyjaśnić im sprawę

Gość ui..2
Nie miałem nigdy takiego problemu.Jest to pewno jakaś awaria, powinnaś napisać do cokupic i wyjaśnić im sprawę,

Gość refs1
Każda nagrode mozna brac ile sie chce, sam juz wziolem juz 12 bonów i nigdy nie mialem problemu Jest to pewno jakas awaria. Powinnas napisac do nich i wyjasnic sprawe jak najszybciej bo ci karty znikna

Gość refs1
Co sie dzieje z tym cafe ??????????????

Gość taka jedna lola
Nadal nic - na moim koncie jest aktualnie 4230 punktów. Klikam w te bony żadne punkty nie schodzą, nic sie nie dzieje. Wiec sama nie wiem czy mam to traktowac jak zamówione czy jako jakiś błąd w moim koncie. Wystosowałam oczywiście do administratorów zapytanie ale minęło kilka godzin a odpowiedzi brak ;( Jestem rozczarowana. Mogłabym sprawdzić czy dot. to też innych nagród ale jeżeli tam się zaakceptuje to nie chcę bezsensu tracić puntów na cos czego nie potrzebuję.

Gość taka jedna lola
podnoszę

Gość taka jedna lola
Ciągle to samo! Wysłałam już do nich 2 wiadomości - żadnej odpowiedzi. Czy ktoś też tak miał?