alma_2008 0 Napisano Październik 29, 2009 Witam Was sedecznie dziewczyny, nie raz juz korzystalam z Waszej pomocy czytajac Wasze wypowiedzi pod innymi tematami, tym razem jednak chcialabym Wam opisac moja sytuacje i poszukac u Was rady. Ostatnia miesiaczke mialam 21 wrzesnia, bralam tabletki ale po tej miesiaczce przestalam poniewaz chcialam zajsc w ciaze, kochalismy sie z moim mezem ostatni raz 28 wrzesnia (pisze ostatni raz bo pozniej musial wyjechac), cale moje dni plodne byl na wyjezdzie, wrocil 6 pazdziernika, kochalismy sie codziennie bez zabezpieczenia Dodam ze po odstawieniu tabletek kiedy powinnam miec owulacje tej nie bylo bonie bylo sluzu na bieliznie, ani innych typowych objawow,wiec chyba owulacja mi sie przesunela. Okresu dalej nie mam, mam tylko bolace sutki, bol w podbrzuszu. Robilam test w terminie spodziewanej miesiaczki ale wyszedl negatywny, robilam jeszcze w ostatni poniedzialek 26 paz, tez nic:( Czy myslicie ze te wszystkie objawy to tylko konsekwencje odstawienia tabsow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach