Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niidddkkkaaa

Jak schudnąć?

Polecane posty

Gość lolopopa
jeszcze nie jedz chlebka, słodyczy i mięsa, a 5 kg będzie tylko wspomnieniem :)

Gość niddkkkaa
:) to chyba zadziała ,dzieki :*

Gość lolopopa
znalazłam je kiedyś w "Zdrowiu" albo "Vicie" i wykonuje od miesięcy. Skłony np. robię z obciążeniem - 5 litrów wody w baniaku :)

Gość Martynkoska_23
Bzdury piszecie dziewczyny.... Żeby schudnąć zdrowo, efektownie należy: * zrezygnować ze słodyczy, cukrów * ostatni posiłek jeść ok 3 godz przed snem ( nie do 18- jeśli ktoś chodzi spać o północy ostatni posiłek wychodzi koło 21.) * posiłki zjadać w mniejszych porcjach natomiast częściej ( prawidłowo ok 5posiłków dziennie * kolacja lekka ( np chudy twaróg i warzywa * jasne pieczywo zamienic na ciemne *pić dużo wody A jeżeli chodzi o ćwiczenia to powinny być tylko i wyłącznie aerobowa ( czyli takie żeby się zmęczyć i spocić anie zrobić sobie zakwasy) Polecam rower stacjonarny, zwykły, jogging, rolki, pływanie Zmiany powinny byc na stałe, pozdraiwm i życzę powodzenia :)

Gość lolopopa
dieta to dieta a przez miesiąc zdrowa na dodatek chleb nie, ale zamiast niego można zjeść ryżowy wafelek tylko ci się wydaje, że mięso jest nie do zastąpienia kiedyś przez rok nie jadłam i wcale mi go nie brakowało :)

Gość lolopopa
"moje" ćwiczenia na pewno powodują sporo potu i są na pewno bardziej efektywne od rowerka :)

Gość lolopopa
jogurty - te niskocukrowe, twarożki, ryby, jaja (zawsze można sobie zrobić jakąś ciekawą pastę), rośliny motylkowate drobnonasienne - wybór jest duży

Gość Martynkoska_23
wątpie lolopa wątpie, twoje ćwiczenia zmuszają do pracy określone partie ciała, jeżdząć godzinkę na rowerku stacjonarnym ustawionym na tryb lekko pod górkę schodząc wygladasz jak z pod prysznica :) no i ćwiczysz łydki, uda, brzuch nawet ramiona. "twoje ćwiczenia są bardziej gimnastyczne i służące do rzeźby ciała juz szczupłego, nie powodują spalania, bardziej modelują Dziewczyny ja ten temat przerabiałam, różnie diety srety i te sprawy, dopiero gdy odkryłam ćiczenia aerobowe zaczęłam mądrze tracić na wadze. W ciągu kilku m-cy schudłam jakieś 8 kg, ciało zrobiło się sprężyste, z cellulitem pożegnałam się całkowicie, jestem jędrna i wysportowana. Teraz nie wyobrażam sobie ,że w ciągu dnia nie wygospodaruje chociaż pół godzinki na rowerek, pływanie lub jogging,

Gość lolopopa
pozwolę nie zgodzić się z tobą, ponieważ te ćwiczenia były zalecane przez jakiegoś super miodzio trenera :) też jestem jędrna i wysportowana, ale tutaj medal dostaje mój 90kg pies :)

Gość Martynkoska_23
trenerzy są zazwyczaj super miodzio heh :) zobacz na tego "extra" gostka w pasiastych getriczkach z 8 minutes ;)

Gość irehjgtrh
po 1- nie da sie schudnac bez sportu, ruchu, cwiczen po 2- zero alkoholu po 3- zero slodyczy, cukru, przynajmniej na poczatku po 4- jesc czesto podczas dnia ale male porcje(moze byc nawet 5 razy) po 5- nie jesc po 18 po 6- starac sie jesc raczej zdrowe rzeczy, mniej tluszczy, wiecej ryb, warzyw poza tym, polecam skakanke i hula hopa, dobre jest tez zrezygnowac z windy i skorzystac ze schodow, te 3 rzeczy mozna robic i to juz sa cwiczenia

Gość irehjgtrh
wiecie co, do np codziennego biegania trudno sie zmotywowac,nie chce sie. ale uwierzcie od tego da sie uzaleznic, jezeli sie uprzecie i zapiszecie na aerobic albo zaczniecie biegac to w koncu wpadnie w nawyk i juz potem bedziecie to robic systrematycznie. wyjdziecie tylko na plus