Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooANTYANTYoo

Niechciana ciąża/aborcja

Polecane posty

Gość ooANTYANTYoo

Hej.. Rozpoczęłam stosowanie antykoncepcji w formie tabletek. Wzielam jeden blister tabletek Cyprest, pozniej zaczelam drugi. W pierwszym tygodniu drugiego blistra (3 dzień) zdecydowalismy sie na pierwszy stosunek z partnerem. Kochalismy sie bez prezerwatywy, on doszedl we mnie, po czym zapomnialam wziac tabletki! Normalnie biore je poznym wieczorem - 22, tabletke zas przyjelam na drugi dzien okolo godziny 7 rano. Kolejne tabletki biore regularnie - czy jest mozliwosc, ze jestem w ciazy? Co prawda mój chłopak się cieszy, jednak obawiam się, że musiałabym rezygnować ze studiów. Wolałabym, aby to był fałszywy alarm. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, zanim pójdę do lekarza. Tabletka zostala wzieta po mniej niz 12 godzinach, czyli ochrona powinna zostac zachowana, aczkolwiek byly to moje dni plodne, stad tez ten strach, prosze o Wasze opinie! Moze miala ktoras z Was podobna sytuacje? Pozdrawiam!

Gość ooANTYANTYoo
Hej.. Rozpoczęłam stosowanie antykoncepcji w formie tabletek. Wzielam jeden blister tabletek Cyprest, pozniej zaczelam drugi. W pierwszym tygodniu drugiego blistra (3 dzień) zdecydowalismy sie na pierwszy stosunek z partnerem. Kochalismy sie bez prezerwatywy, on doszedl we mnie, po czym zapomnialam wziac tabletki! Normalnie biore je poznym wieczorem - 22, tabletke zas przyjelam na drugi dzien okolo godziny 7 rano. Kolejne tabletki biore regularnie - czy jest mozliwosc, ze jestem w ciazy? Co prawda mój chłopak się cieszy, jednak obawiam się, że musiałabym rezygnować ze studiów. Wolałabym, aby to był fałszywy alarm. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, zanim pójdę do lekarza. Tabletka zostala wzieta po mniej niz 12 godzinach, czyli ochrona powinna zostac zachowana, aczkolwiek byly to moje dni plodne, stad tez ten strach, prosze o Wasze opinie! Moze miala ktoras z Was podobna sytuacje? Pozdrawiam!

Gość ooANTYANTYoo
Myślę, że 22 lata to zdecydowanie za wcześnie na dziecko. Chcę się skupić na karierze zawodowej. Zastanawiam się nad aborcją - ponieważ za późno już na tabletkę wczesnoporonną. Wiem, ze podczas zażywania hormonów, okres owulacji nie występuje - jednak stres, strach, panika.. - stąd ten topic. Co więcej - boję się aborcji. Boję się, że sobie z tym nie poradzę, a z drugiej strony - nie wyobrażam sobie teraz bycia matką, rzucenia studiów, pracy..

Gość ooANTYANTYoo
Mówisz?:) Poprawiłaś mi humor. Ja poczekam do przyszłego tygodnia i udam się po test ciążowy - a później z jego wynikiem do lekarza. W ogóle, chciałam zapytać o taką brązowo-wodnistą wydzielinę, którą zaobserwowałam w dniu dzisiejszym u siebie na bieliźnie. Czy to możliwe, że sa to resztki blony dziewiczec? Byly tam tez 'glutowate' dwie czasteczki koloru brazowego.

Gość bvajsfvlfjhakn
Ile takich tematów założyłas?

Gość to chyba mózg
Ci cipą wyplynol