Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyl ana

zostalam wylana z pracy

Polecane posty

Gość wy lana
no tak mniej wiecej...w wielkim szambie pracowalam

Gość jestem klockiem z kibla
właśnie zostałam wylana:(

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnn
A ja nie mam pracy od 9 lat wiesz. I też da się żyć, ale całe życie zniszczone oczywiście. Żyd mi szkoły nie dał skonczyć i posttkomuch. Straszne. Teraz już nic mnie nie interesuje. Bo chciwa nie byłam to skończyłam w szambie. i tyle. Ale jeszcze się okaże, kto w tym szambie skończy naprawdę. ja omal w psychiatryku nie wylądowałam, a do dziś mi go życzą Polaki. Teraz mają matmę obowiązkową na maturze - dobrze, że juz nie uczestniczę w tej żenadzie. Uważają, że matma im wszystkie problemy rozwiąze na maturze. Zwłaszcza prawne im rozwiąże - moje zdanie. GŁUPIE. Ale kto się tym przejmuje. :( Chyba tylko kretyn :(

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ostatnio w ogóle doszłam do wniosku, że to GRZECH CIĘŻKI przejmować się Polską. No może gdybym się wychowała na Bawarii to bym to rozumiała, a tak grzeszyłam i grzeszyłam i nagrzeszyłam na 34 lata. Święta Jadwiga Śląska aż taka durna nie była jak ja by się polską nauką przejmować -jedynie krzyżaków żałowała, że bezrobotni. I tyle :(

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
I normalnie do dziś ten sam układ jest w Polsce co za czasów Jadwigi Śląskiej. Dosłownie to samo. No a co dalej? Nie wiem :(