Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuuuu

Kafeteria mi padła!!!

Polecane posty

black and gold myslisz ze nam nic innego glowy nie zaprzata i tylko czekamy z niecierpliwoscia na twoje zdjecie? ze tak sie z nim obnosisz...

Gość wiecie...jesteście pokurwieni
na maksa. wczoraj bylam tu i bylo super ale jeden drugiemu nie jechal za nic. eserkeresa nikomu nic nie zrobila a ty nia nią wskoczyłaś/łeś i to na dodatek jak takie zero i burak - na pomarańczowym niku - frajerzyna marna. po drugie też chciałam zobaczyć to kafe po trzecie keserkeresa jest spoko i wielu ludziom dobrze zawsze radziła. tyle na temat. spójrzcie w lustro i powiedz otwarcie że jesteś śmieciem.

Gość kafe maniak 3 stopnia
black and gold aleś ty tępa dziewczyno :o husky ma racje... mamy gdzieś twoje... pisałem że chodzi nam o zdjęcia kafeterii w czasie awarii które ma keser wrzucić

Gość dobrze...
narocilem sie! Jestem smieciem odpadem nie godnym wypowiadania slow miachel dzejson jestm niczym zurzyta przez niego prezerwatywa w dupie jakiegos biednego dziecka, przepraszam!

nie no zeby odrazu kogos smieciem? sam go pouczas a potem robisz to samo.. to sie nazywa hipokryzja

Gość przesadziliście z keserke ale
dzisiaj tu była masakra!!!!!!!! I tak się ciągnęło przez jakieś 15 stron - animalia w pizdziet!!!! całe strony tak wyglądały jak nigdy szok , potem nastąpiła blokada forum i nie było nic - białe. Ludzie normalnie zbaranieli :D Było całkiem zabawnie :P ;) takiego czegoś już nie zobaczę :( a było tak... inaczej ehhhhhhhhh

Gość NO I BARDZO DOBRZEEWEEE
A CO NIBY? mają tego typa jeszcze pogłaskać i próbować biedaczka zresocjalizować za to, że jest skonczonym deklem? co?!!! ja też uważam że to zwykły śmieć jakich mało!! a chamstwo trzeba tępić chamstwem - tą samą bronią bo i tak z takiej hołoty uż nic nie będzie!!

słyszalem że był też moment że wszystko zrobiło się nagle niebieskie!!!! chce to zobaczyć

skończe o tym majkelu, spadać albo zakładać inny top; tu gadam o anomaliach na kafe właśnie - więcej szczegółów!

Gość jak wam sie wydaje.......
czy majkela wkladali do trumny po kawalku bo sie rozlecial (nos juz mu odpadl za zycia chyba) czy udalo sie w jednym elemencie go wsadzic? czy fiut tez mu odpadal jak nos?

Gość dobrze gada
polac jej! hehe oj dziewczyno, wiesz czym sie róznimy? albo czym sie różni wielki człowiek od małego? tak kochasz michaela? mimo że był psyhiczny przeznam szczerze ze ta ceche on miał a tobie jej brakuje pociesze cie można sie jej nauczyć! a więc co to za cecha?

tunel i światło? hmmm ja słyszałem też o czerwonej poświacie wokół monitora która temu towarzyszyła!

Ty moze uwazasz sie za inteligenta? próbować biedaczka zresocjalizować za to, że jest skonczonym deklem? co?!!! skladnia i sens tego zdania mowia same za siebie.. hehe

Gość wiecie jaka byla najwieksza
najwieksza anomalia kafe jest to ze ona wogole kiedykolwiek dzialala!

kurde!!! nie doczekamy sie tych zdjęć z dzisiejszego armagedonu!!! ja musze iść, husky mam prośbe, gdyby keser wrzuciła jednak jakieś foty kafe to dajcie mi linka na maila, bo ten top pewnie bedzie wykasowany już jutro!!! mati.dzikus@o2.pl pozdro!!!

"i to na dodatek jak takie zero i burak - na pomarańczowym niku - frajerzyna marna." NIE NOOO odezwal sie czarny nick :D

Hahahahah dzisiaj było tu zajebiście!!! zero cenzurki, normalnie kafeteryjny armagedon!! :D:D:D:D wiara robiła co chciała! można było wszystko. jechały tematy - typu tzw. wiązanki i groźby do oderatorni a oni nic nie mogli zrobić buehehee wiara oszukiwała , jakieś jazdy se robili itp jaja były że ho hoooo :D:D:D i wyglądało to tak że nie wchodziło sie w dany temat tylko strona cała wyglądała jak czat i wiara gadała do siebie tam gdzie teraz są tematy topików i każdy wszystko widział - bluzgi itd :D buehahaaha xD

Gość mam wyrzuty sumienia
chyba sie przez nas poplakaly :( albo pobiegly pomodlic sie do obrazka sw. majkela dzeksona :(

Gość poświata wokół monitora
to nic, u mnie nawet dym z drukarki buchał 😭

Gość keserkeresa nie wróci
jest na to za dorba i zbyt inteligentna i przykro mi że ją tak naskoczyliście. i dobrze ktoś pisał (chyba nawwt ona) to tylko zobaczyć by trzeba było tergo sie opisac nie da. faktycznie wyglądało jak czat i bluzgi szły ostre na moderów a oni nic nie mogli :P:P:P hehehee no i w ogóle inaczej to wyglądało, trzeba było na kafe włazić od dupy strony ;)

"aleś ty tępa dziewczyno husky ma racje... mamy gdzieś twoje... pisałem że chodzi nam o zdjęcia kafeterii w czasie awarii które ma keser wrzucić" no nie ma to jak kogos zbesztac za to,ze zle zrozumial.Pojawiacie sie na poczatku tego watku i go opanowujecie.Poprostu cos zle zinterpretowalam.Tak sie sklada,ze nie wiem co to za zdjecia kafeterii.Nie jestem zadna dziecina,bo mam 24 lata.Wiec ze mna nie rozmawiajcie jak z gowniara.

Gość mozliwe
możliwe, masz racje, z inteligencją i dobrocią ale niech nauczy się jeszcze dystansu + nauki słuchania krytyki nie takiej jak dałem przykład tutaj tylko konstruktywnej to tez trzeba nauczyć się rozróżniać, a co najważniejsze, trzeba umieć panować nad sobą :) co tak naprawdę jest bardzo przydatne, pozdrawiam i życzę na przyszłość więcej inteligencji, dobroci i dystansu do Siebie i to co pokazaliśmy pseudo miłości do MJ

Gość ehhh inteligęcja...
black a czy y sądzisz ze Tylko wiek wskazuje ajk z kimś trzeba rozmawiać? zastanów sie nad tym i zawsze myśl nim naciśniesz wyślij wypowiedź