Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuuuu

Kafeteria mi padła!!!

Polecane posty

"no nie ma to jak kogos zbesztac za to,ze zle zrozumial.Pojawiacie sie na poczatku tego watku i go opanowujecie.Poprostu cos zle zinterpretowalam." tak tak, czynnosci pomylkowe nie sa dzielem przypadku i maja sens.raczej sa efektem aktu zakłocajacego. to ze akurat motyw ze zdjeciem zinterpretowalas tak a nie inaczej scisle sie wiaze z twoimi mechanizmami poznawczymi wnioskujac na haslo "zdjecie" , "fotka" odrazu myslisz ze chodzi o ciebie i nic innego nie mamy do roboty tylko czychac na twoje zdjecia. czyzby narcyzm wtorny? masz sie za pieknosc i uwazasz ze kazdy chcialby tylko twoje zdjecia ogladac? a ty chcesz nim sie pochwalić?

to tak łopatologicznie tłumacząc, bo jezykiem akademickim bys raczej nie zrozumiala o co chodzi

buhahahahaahah mechanizmy poznawcze nie maja nic wspolnego z poznawaniem kogo kolwiek. jezu jaka ty glupia jestes sie w pale nie miesci :D Mechanizmy poznawcze (obraz świata i własnej osoby) warunkują orientację człowieka w otoczeniu; w dużej mierze od nich zależy ocena możliwości realizacji celów, do których skłaniają mechanizmy motywacyjne

aha i do was tak jakze madrych studentow.W szczegolnosci do husky,ktory nie chcial/chciala,bo nie wiem nawet:P zaprezentowac swego wywodu w akademickim stylu.To,ze ktos czegos nie wie.Nie znaczy,ze jest malo inteligentny:) To byloby na tyle nie musze nikogo poznawac gdyz wszystkich,ktorych chcialam pozanc juz poznalam.A przedewszystkim swojego cudownego faceta:D Mam swoje zdjecie w stopce,bo to dla mnie swojego rodzaju terapia:/ By znosic wasze docinki i nie dac sobie wmowic,ze jestem pasztetem,gdyz mam bardzo niska samoocene.To zdjecie mi pomaga,bo sie uodparniam.PA

Gość niska samoocena
widac marny chlopak

to glupota jest, wiem co mowie.. wkoncu sie edukuje w tym kierunku i to zdjecie w stopce nie ma nic wspolnego z terapia. niska samoocene troche inaczej sie prostuje:) a i nie napisalam ze jestes nieinteligentna.. btw to podaj mi definicje inteligencji??? nie podasz, bo takiej jednoznacznej nie ma! a sam fakt ze ci napisalam czarno na bialym co to sa mechanizmy poznawcze, a ty dalej swoje ze juz poznalas kogo mialas poznac itp.. to sory ale napewno o twojej bystrosci nie swiadczy. w ogole co to ma wspolnego z tematem? co ma twoje poznawanie ludzi do mechanizmow poznawczych? chyba tylko nazwe.

no chlopak widac jaki jest, wkoncu ciagnie swój do swego. zadaje sie z pusta laska to sam madroscia tez pewnie nie grzeszy i wymagan duzych nie ma :D poleci mi z wiazanka... nie moge sie doczekac uhehe

"jest na to za dorba i zbyt inteligentna i przykro mi że ją tak naskoczyliście. i dobrze ktoś pisał (chyba nawwt ona) to tylko zobaczyć by trzeba było tergo sie opisac nie da. faktycznie wyglądało jak czat i bluzgi szły ostre na moderów a oni nic nie mogli hehehee no i w ogóle inaczej to wyglądało, trzeba było na kafe włazić od d**y strony " o to mi chodzilo.To miala pokazac a nie jakies zdjecia!

Gość na ten topik można sie wyrzyga
ć!! dobrali sie "inteligentni" spławili kesrkeejheghhrj .. a ja chciałam to zobaczyć :(

zal mi ciebie, wkleiłas tu zdjecie zeby sie uodparniac na docinki.. tylko po co chcesz sie na nie uodparniac ? nie prosciej nie wklejac zdjecia skoro masz taki tok rozumowania? i jeszcze nazywasz to terapia - smiech na sali. a zal mi ciebie bo ci sie to predzej czy pozniej odtworzy w postaci neurozy. takie zaburzenie pomiedzy trzema skladnikami osobowosci :)

ok juz nie jestem pomarancz... widzisz jak kobita tak kocha michalela to nie nasz klopot tytlko tych co czkali na zdjecia pozatym jak pisali o niej dobra kobitka z niej wiec wam porzadnym na bank da te foty! i inteligetna wiec zrobi to tak ze my nie zobaczymy!

Ojeju no popatrz psychologie studiujesz??A wiesz,ze ci co studiuja psychologie to sami maja ladnie w glowie najebane??A tak duzo o psychologii wiem.Jestem DDA i mam wiele ciemnych stron zycia w przeszlosci(o ktorych juz nie bede pisac,bo to osobiste sprawy).I tak mam niska samoocene i sie tu dowartosciowywuje gdybys chciala wiedziec.Jakbys byla taka madra to bys sie domyslila.Od zawsze chcialam studiowac psychologie-to bylo moje marzenie tylko pieniazka nie bylo.Nawet jebanej zlotowki.Wyzej srasz niz dupe masz kochana:) Jakim prawem obrazasz innych ludzi ja sie pytam?Kim ty jestes,zeby sie tak wywyzszac.Dla mnie jestes nikim.Nie chcialabym trafic do ciebie na kozetke:/

mówisz zę nie było ani złotówki na studia? a zaoczne? lub na poństwowe niedaleko Ciebie? skoro to było marzenie to pokazuje Tylko Ciebie jako słabą osobe która potrafi Tylko marzyć, tzreba jeszcze umieć po te marzenia sięgnąć ale to potrafił ktoś kogo chyba nie lubisz hahaha no i kto tu jest lepszy?

chcialas isc na psychologie i duzo o niej wiesz? a jak pisze o mechanizmach poznawczych to myślisz ze chodzi o poznawanie ludzi :D o zgrozo hahaha a po psychologii to nie tylko sie terapeuta zostaje kochana, no ale to pewnie wiesz skoro psych. to twoja pasja - szkoda tylko ze nawed podstawowe pojecia z tejze dziedziny sa Ci kompletnie OBCE

do Mod_k Niestety szefie, takie czasy, jak sam zapewne zauwarzyłeś jest tu pare rodzajów ludzi tu akurat taka mieszanka sie zebrała, ale nie martw sie są plusy :) więcej odświeżań więcej adSense więcej kasy!

Gość do black gold
wygladasz mi na dresiare bez cyckow

najpierw piszesz ze ci co sa na psychologii maja sami niepokolei w glowie, po czym wyskakujesz ze sama zawsze chcialas na nia isc.. WNIOSKI nasuwaja sie same buhehehehe

husky a tobie przyznaj gul skacze takie babska wstretne jestescie ciagle sie przypie**alacie mnie i mojego zdjecia na stopce.Chce zeby tam bylo!I bedzie. ty naprawde masz dziewczynko jakis problem, sadzisz ze mnie to twoje zdjecie w ogole obchodzi? dla mnie to mozesz kupe zrobic w tej stopce hahaha chodzi o twoje wyjasnienie dlaczego ta fotka tam jest, ze to element terapii, ale tak terapia nie wyglada i inaczej sie pracuje z osoba ktora ma niska samoocene, niezeli kazac jej w stopke wklejac zdjecia wiec: nie zdjecie ale twoja interpretacja byla bzdurą

Gość do mod_k
zamiast ingerowac w rozmowy za robote sie wezcie i oddajcie kafe?

nie badz smieszna.Nie znam definicji to ty jestes na studyyyyjach nie ja. OK masz racje, ale biorąc pod uwage ze na poczatku tej strony wkleiłam ci definicje mechanizmow poznawczych przekopiowana z encyklopedii, to niestety za dobrze o twojej bystrosci i jasnosci umyslu nie swiadczy.

na poczatku poprzedniej strony* jest ta definicja, a mimo wklejenia ci jej dalej upieralas sie i pisalas o poznawaniu osob w swoim zyciu.

aha skoro tak bardzo lubisz swoje madrosci psychologiczne wtapiac w tematy na kafe to moze poczytaj troche o ludziach z DDA o tym jak sie tacy ludzie zachowuja.Wykulas regulki na pamiec,a gowno wiesz.I takich studentow w Polsce jak Ty jest najwiecej.Tylko sie ruchaja po kontach i tabletuja na imprezkach.Taka wasza educatione:/ w morde:/ pewnie poszlas na ten kierunek bo to modne.Ehhhh