Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanakobieta

Co można zrobić żeby chłopak sie otworzył?

Polecane posty

Gość załamanakobieta

Moj chłopak jest bardzo zamkniety w sobe nic mi nie mówi chciałabym wkońcu cos sie od niego dowiedziec ale nie wiem jak mam to zroic ??

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
bardzo smieszne;//

Gość ppp22
hmmm moj maz jest tez zamkniety w sobie i ciezko od niegocokolwiek wyciagnac,no chyba ze jest pijany wtedy to nawiaj hehe. raczej nic nato nieporadzisz musisz jego zaakceptowac takim jaki jest.

Gość gacc
musisz z nim powaznie porozmawiac ze brakuje ci tego ze nic ci nie mówi to powinno dac mu do myslenia..

no no no, zgadzam się z Pomarańczowym tyle że jakby ci na tym chłopaku jeszcze zależało bo na przykład w jego układzie moczowym nie znalazłoby się nic kompromitującego to powinnaś pomysleć także o niciach żeby to potem wszystko załatać no i morfina, może nie zauważy :)

Gość ty załamana
to jakaś desperatka jesteś skoro się związałaś z kimś kto się przed tobą nie otworzył. idź się leczyć do psychologa bo masz coś z głową.

Gość magdamagdalena
możesz mu mówić, że przeszkadza ci to, że jest taki zamknięty w sobie...może z czasem się trochę zmieni i otworzy przed tobą, zaufa ci ale...niekoniecznie. Taki już widocznie jest.