Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁY PRACODAWCA

CZY TO NORMALNE??

Polecane posty

Gość ZŁY PRACODAWCA

Po niecałym wychowawczym idę do pracy wykorzystałam tylko 3miesiące..... teraz zmuszają mnie do tego żebym prosiła szefa o przyjęcie mnie do pracy dla mnie to nienormalne!!!!!!!!!!!!mało tego,dziecko 5miesięcy a będę musiała pracować nocki....czy dla Was to jest ok???

Gość a co do nocek ma
wiek dziecka?? nocek nie mozesz miec w ciazy, teraz nie ma już przeciwwskazań:p

Gość idioci
to są naprawdę poj...ludzie!!!!!! i jak tu nie szukac pracy za granica,polscy pracodawcowie sa do kitu!!!!tylko ludzi wyzyskuja TAKA JEST PRAWDA zero zrozumienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hahahhahaha
Nie wiem, ale poszukaj w googlach. Wychowywanie niemowląt a zmianowość i czas pracy matki. i powrót do pracy w trakcie przerwanego urlopu wychowawczego. Wiem tylko, że jeżeli karmisz, to należy ci się dzień pracy krótszy o godzinę. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość ZLY PRACODAWCA
Do nocek to ma się to ze nie mam z kim dziecka zostawić na noc!!!!!!!!!!!!!!!!i mogłabym zmniejszyć sobie etat ale niestety mój pracodawca na to sie nie zgadza wrecz nalegali ze mam wracac z wychowawczego JUZ do pracy bo ludzi nie maja i musialam wrocic niestety

Gość ZŁY PRACODAWCA
OK,juz pominmy te nocki,ale skoro mam umowe na jakis tam jeszcze czas do przodu i sami chcieli zebym wrocila to po jaka cholere mam ja go prosic o pozwolenie wrocenia mi do pracy,tego nie rozumiem o co tu chodzi????

Gość mallenkaaa
no jakies to chore,naprawde moze to sa jacys WYSOCY ludzie przed ktorymi sie trzeba plaszczyc hihi ???