Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

mam całkiem sympatyczna grupe na studiach

Polecane posty

Gość

całkiem i seksownego wykładowce , wiem ze to nielegalne ale na ćwiczeniahc nagrywam jego głos na komórke i odsłuchuje po 50 razy w domu :O :O mmm" no to lecimy dalej " jest taki specyficzny ❤️ cieszycie sie moim chwilowym szczesciem ? :classic_cool: :>

Gość eeeeeee a co mnie to
? :o

Gość
wróciłam 👄 przymierzam sie do załozenia kolejnych :]

Gość
Dziewczyna Ladacoo -->🖐️ :) 👄 to zaszyfrowana informacja zaraz ja dorzuce do swojej stopki :(

Gość
przy humanistycznych musiałabym sie zbyt dużo publicznie wypowiadac :O Koleżance moge zdrazdzic w zaszyfrowany sposób : %#$^#$^$%& & ^$%^$%&$ :] siedze koło laski na sali wykładowczej mówi mi na Pani 😭 chociaz jest w moim wieku :O chyba musze zminic pozycje ,bo sie z nia nie dogaduje

Gość
pisac dalej ? :classic_cool: bo nie wiem czy mnie ktos slucha ? :classic_cool: :>

hahahah:) Ach, Ty i te Twoje problemy:) Po prostu mowi tak,bo szanuje Cie;) Poza tym na studiach duzo osob mowi do siebie na per pani, szczegolnie na zaocznych- bo Ty na takich jestes, nie?

Gość
tak na zaocznych, ale myślałam że bede miec nowa kolezanke 😭 ja do niej zagaduje, piertole cos bezsensu, a ta sie na mnie dziwnie patrzy 😭 :O:O wykładowcy tez do nas na Pan/Pani :classic_cool: a my do nich Panie licencjacie :classic_cool: niedomagajac sie jak w liceum od profesorów

Koniecznie mow- per pani i tytul do wykladowcow, bo niektorzy potrafia za odzywanie sie bez "panie doktorze" wyrzucic :o Poza tym dopiero zaczynasz studiowanie, musicie sie lepiej poznac, pewnie jeszcze kilka razy "zmienisz" kolezanki. To są studia- tu nie jest wazne,z kim siedzisz na wykladzie, co robisz, jak zyjesz, czy chodzisz czy nie- albo studiujesz albo nie- mowia Ci do widzenia. Poradzisz sobie, pierwsze koty za ploty:)

Gość
:classic_cool: XD i przymierzam sie jeszcze do akwizytorstwa naprawde czujecie sie przeze mnie napastowani :(?

Gość łoj maj dirr gad
to licencjaci u Ciebie wykładaja? serio?:D co to za szkółka niedzielna?:O

Gość
no tez ale dla mnie zawsze kontakty z ludzmi były ważniejsze niz nauka, bo z nia nie miałam nigdy az takich bardzo dużycn problemów w przeciwieństwie do tego pierwszego po za tym na studiach trzeba sie umiec inteligentnie wypowiadac a ja nie umiem :O wole pisac :O

Gość
dzólk of kurs najnizszy ma stopień magistra a najwyzszy: coś tam coś tam.. habilitowany :classic_cool:

Gość
ale ja chce tez zmieniac kolegów :classic_cool: :( a nie tylko koelzanki :classic_cool:

Gość kafeterianka pomaranczowa
Przerwa, ja uwielbiam Twoje pogadanki, opowiadaj dalej! 🌻👄❤️🖐️

Ja tez jestem na zaocznych i mam w grupie typka co gada ze 7 lat studiuje i co drugie słowo powtarza ''lol'' ..........poza tym nosi ze soba malego laptopa i gra na wykladach bo jakos ciagle gdzies kolo mnie siedzi a na cwiczeniach w przerwie potarfi wszytskich meczyc historia swojego zycia......

Gość
no to teraz mnie speszyłyscie :> 😭 ;] fajnie że ktoś mnie czyta 🌼 🌼

Gość
nie mamy ,jest tylko kochanica taty :(

Gość
to zprecyzuj panujące stosunki miedzy Tobą a ladaco :classic_cool: dziecka nie wolno okłamywać :(