Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kntonanasdd

Co byście pomyslały jak by wam tak koleżanka napisała na naszej klasie jak mi???

Polecane posty

Gość mam kntonanasdd

Dałam swoje ładne zdjęcia.. nie chwale sie ale jestem uznawana za ludzie przez bardzo ładną dziewczynę..mimo ze mam kompleksy jak każda kobieta.. i dodałąm nowe zdjęcie na którym naprawde pieknie wyszłam .. i pod spodem kolezanka napisala mi taki komentarz: :"Tu wyglądasz jak nie ty..no super" co byscie pomyslaly jakby wam tak napisala kolezanka?

Gość mam kntonanasdd
no ale jak jestem kaszalotem ???? przeciez ludzie maja mnie za bardzo ładną ..:( wiec nie rozumiem juz nic..

Wiesz- ładna to słowo względne- dla jednego jesteś piękna, dla innego brzydka. Po drugie wiesz co to zazdrość,zawiść? Mysle,że nie chciała Ci zrobić przykrość, napisała tak- bo zauważ,że 75% osob tak pisze w komentach. Moze jej chodzilo o to,ze swietnie wychodzisz na zdjeciach- jestes fotogeniczna:)

Gość mam kntonanasdd
czy nikt tutaj nie może mi nic poradzić? chciałabym już zacząć uprawiać seks,a tu koleżanka takie teksty mi sypie :( chyba zrobie sobie jeszcze jedno zdjęcie na pocieche :)

Gość mam kntonanasdd
wczoraj tu bylo moje foto ... pamietacie? czarnobiale.....siedzialam przy stole i patrzyłąm znudzona ..ludzie pisali mi nawet ze wygladam jak angelina..

Gość no włacha
dawaj te foto

Gość Polinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolezanka napisała tak z zazdrosci, na Twoim miejscu dodałabym komentarz, wiem wiem wszyscy mi mówia ze jestem sliczna

Gość luiiiizjana
Hehehehe Moja koleżanka też taka "subtelna". Zobaczyła moją córkę 5 miesięczną i mówi: "Boże jaka ona śliczna... zupełnie do ciebie nie podobna!" :D Ja na język nie choruję to wprost zapytałam: "A co ja taka brzydka?" Ale się zmieszała. :D :D Nie mam kompleksów i lubię siebie więc miałam dużo śmiechu z tego. Nawet teraz jak sobie przypomnę to mi się buzia śmieje.

Gość piękna barbarella
oj wydziwiasz. Mam koleżankę, bardzo ładną, ale wiadomo, ze jak każdy czlowiek - ma jakieś mankamenty. Ostatnio zrobiła sobie jakąś sesję, wyglada na bardzo profesjonalną - makijaże, ujecia, swiatlo, stylizacja - i wrzuciła to zdjęcie na naszą klasę. I tu by taki opis był uzasadniony - wygląda przeslicznie, w rzeczywistosci tez jest bardzo ładna, ale tak nie wygląda Co nie oznacza, że było to grzeczne i uprzejme. Pewnie ją ukłuło, że tak ładnie wygladasz - i chciała wbic szpilę. A ty głupia nad tym rozmyślasz. Niech się wali