Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojojojojojojojojo

co myślicie o niedoświadczonych w łóżku dziewczynach, które mają ponad 20 lat???

Polecane posty

gdy mają więcej niż 20, a są dziewicami???

Gość nitka...22
sama taką byłam ;) uważam ze są zajebiste ;p

ale nie z braku wyboru tylko właśnie z wyboru... załóżmy, że jesteście prawie 30 letnim facetem, po przejściach spotykającym się z laską, która ma 21 lat i jeszcze nigdy tego nie robiła, a on nic nie podejrzewa... co byście pomyśleli (bez głębszej analizy, tak od razu) o niej??? odp. :)

Gość bez analizy
cieszylbym sie ze trafilem na taka :) te z duzym doswiadczniem lozkowym mnie nie interesuja

Gość nitka...22
mój sie mnie zapytał czy mnie ktoś molestował w dzieciństwie - faceci są dziwni.... no ale cóż

Gość seks jest mało istotny

Gość ja piertolę
"mój sie mnie zapytał czy mnie ktoś molestował w dzieciństwie - faceci są dziwni.... no ale cóż" mój dokładnie z identycznym pytaniem wyleciał do mnie, myślałam, że go zajebię :o

ja na miejscu 30 letniego faceta albo bym była szczerze zachwycona, albo pomyślałabym, że to totalna ofiara losu, bo jak w tym wieku (21 lat) można być jeszcze dziewicą... innej opcji nie ma... bo nawet jeśli on mi tego nie powie to coś z tych 2 rzeczy sobie pomyśli... a Wy jakbyście to odebrali??? postawcie się na miejscu 30 l faceta, że ma w łóżku prawie 22 l dziewice...???

Gość Coz ja trafilem na taka ktora
miala 25 lat, byla dziewica i miala wielka fantazje, wiec moglem sie tylko cieszyc a co do 20-23 latek ktore sa dziewicami - mysle ze to norma a jesli chodzi o 20-23 latki, ktorym wydaje sie, ze pozno traca cnote, czy sa niezwykle - uwazam je za infantylne ;)

Gość a co to znaczy że nie jest
doswiadczona w łóżku???? Ja rozumiem-doswiadczenie w handlu, w pracch biurowych.....ale doswiadczenia w łózku nie pojmuje. Jak sie je okresla?

Myślę, że dziewice mające ponad 20 lat wcale nie są aż taką rzadkością ;) I nie zawsze musi to oznaczać, że są pasztetami. A co by pomyślał o takiej dziewczynie facet przed 30-tką? To zależy chyba od tego, jak długo ją zna;) I co ona sobą reprezentuje :D

osobiście to cenie dziewictwo bo wtedy wiem że taka dziewczyna nie wskoczyła z byle kim do łóżka ;)

a jak wyglądał Wasz 1 raz? krwawiła, bolało ją??? musieliście przerwać czy dokończyliście??? dla mnie to byłby koniec, gdyby tak właśnie wyszło... nie dość, że wiek, to jeszcze "problemy techniczne"... wtedy na bank by pomyślał, że jestem nienormalna (w sensie ofiary losu)... nie jest dla mnie problemem przyznanie się do tego, że jestem dziewicą, bardziej właśnie stres przez tą "techniczną stronę"... być może jestem infantylna... odp. :)

Gość militarna kurtka
"a jak wyglądał Wasz 1 raz? krwawiła, bolało ją??? musieliście przerwać czy dokończyliście??? dla mnie to byłby koniec, gdyby tak właśnie wyszło..." ty jesteś chora czy jaka? :o

Jak dorosły mężczyzna, doświadczony w kwestii seksu może tak pomyśleć, gdy zauważy krwawienie partnerki przy pierwszym stosunku?:o Błagam...

Gość o losieeee
jojojojojojojojojojo-jak Cie czytam to mi sie słabo robi :O

a mnie rozdziewiczyl ginekolog:/ Potraktowal mnie jak puszke na tasmociagu.Mialam 17 lat i bylam dziewica,a on wi wepchal wielki wziernik!Dodam,ze drugi raz w zyciu bylam wtedy u ginekologa.Bylam tak przerazona tym,ze bedzie badal mnie mezczyzna,ze jezyka w gebie zapomnialam.Ale jego obowiazkiem bylo sie zapytac mnie o wszystko zanim rozpoczal badanie:/ W koncu go wyrzucili byl wogole ordynatorem w szpitalu:/ przez jego niekompetencje zmarlo dziecko przy porodzie:/

Gość Ulka28
Leviatan, od razu widac zes prawiczek z takimi pogladami prosto z ciemnogrodu :O

Gość babcia krysia
Black and gold ---> współczuję :o

Ulka28 -> bo nim jestem a dlaczego uważasz że poglądy z ciemnogrodu? to teraz jest obowiązek aby każda 18 latka nie była dziewicą (tylko trzeba rozróżnić dziewictwo a przebitą błonę) a 20 parolatka już kilku partnerów seksualnych za sobą? (a najlepiej aby była prostytutką i codziennie inny)

Gość Ulka28
nie ma obowiazku, ale tez nie ma co skreslac dziewczyny ze nie jest dziewica w wieku 20lat, bo mogla kogos kochac i z nim wspolzyc.

Gość upupupupupupupuppupupupupu

Gość do Ulka28
a jak w wieku 20 lat miala kilku partnerow?