Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

spsikałąm sie feromonami i zauwazyłam zwiększona czestotliwosc

Polecane posty

Gość

zblizajacyhc sie do mojego pokoju mezczyzn :classic_cool:

Gość wydaj im karnety
bo sie bałagan zrobi

Gość
ja tu rządzę --> rozwiazmy ten konflikt na miejscu :classic_cool: a jak sie spiskam meskimi to bede miałą sama na siebie ochote? :>

Gość feromony były zrobione
z końskiego łajna :classic_cool:

Gość
no z nudów 😭 a z czego innego :classic_cool: tez zacznij troche pomaga :) :*

Gość
zablokowali mnie za samobójcze tematy, na te głupie chyba mam przyzwolenie, :( nie pamietam moze obiecywałam ale na pewno na nie bezterminowo :(

obiecywałaś, bo dobrze pamiętam jak prosiłaś i płaszczyłaś się, żeby Cię odblokowali widać, że fajna z Ciebie dziołcha :O słowa na wiatr rzucasz

"obiecywałaś, że nie będziesz już zakładała durnych tematów" To byłoby sprzeczne z duchem Kafe :)

ja tu rządzę ---> Chodziło głównie o samobójcze tematy, a tak naprawdę o nieumiejętność czytania między wierszami przez moderatorów :)

Gość
"głupie" to pojecie wzgledne :classic_cool: kiedy nie moge sie powstrzymac, to oprócz alkoholu ,studiów i znikomej ilosci znajomych jedyna rzecz która mnie cieszy 😭 jestem za tym żeby uznać Klona za wodza naszego plemienia jak zawsze mądrze prawi :classic_cool:

klon_ -> samobójcze tematy, no ekstra :O szkoda tylko, że jest to niepoważna dziewczyna, która nie ma nic ciekawego do powiedzenia a niektórzy się nią zachwycają, bo co? Bo gada jak potłuczona? Ciekawe czy byłbyś taki happy, gdyby Twoje dziecko miało tak zryte pod kopułą :O

Gość
głupota jest ostatnio w modzie :classic_cool: a powaznie udzielam sie na powąznyhc topikach :classic_cool: 🖐️

"gdyby Twoje dziecko miało tak zryte pod kopułą" - obawiam się, że wykrakałeś ;)

buhaha, jasne może i się udzielasz, ale zawsze musisz napomknąć o tym jaka to Ty biedna jesteś, jaka mało cycata i w ogóle tragedia jestem za tym aby Cię zbanowali na amen. wybacz.

ja tu rządzę ---> Jaki jest sens spędzać czas na kafe i wgryzać się w durne topiki, jeśli to dla Ciebie takie irytujące ?

klon_ spędzam czas na kafe, bo czasami można tu coś mądrego przeczytać czemu wgryzłam się w ten durny topik? bo jak mam coś do powiedzenia, co mnie denerwuje, to zrobię to. Proste. i jakbyś nie zauważył, to nie rozmawiam tutaj o feromonach, tylko o tym, że przerwa jest cholernie irytującą osobą i jak dla mnie nienormalną

Gość
no jeśli juz to sobie :classic_cool: jestem dobrym człowiekiem :classic_cool: ❤️

skoro jesteś dobrym człowiekiem, to zlituj się i odpuść sobie kafe :O a jeśli masz problemy z samą sobą, to idź się leczyć psychotropy może pomogą :O

Gość
przepraszam Panią przyszłą moderatorke :O 🖐️ Ty tu wyrazasz swoje zdanie ja plote swoje głupoty i jest :classic_cool: 🖐️

Nie przypominam sobie aby Przerwa wypowiadała kiedykolwiek obraźliwe uwagi pod adresem innych kafeterian, używała szczególnie mocnych wulgaryzmów, czy w jakikolwiek inny sposób naruszała granice dobrego smaku, nawet gdy jest ostro atakowana. Niestety nie o każdym użytkowniku tego forum można to powiedzieć. Prześledź jej wypowiedzi choćby z dzisiejszego dnia i porównaj je z tymi pomyjami, które zwykle wylewają co poniektórzy stali bywalcy forum.

klon_ a czy ja bronię osoby, które bluźnią na innych i wyzywają ich od kurew czy innych tego typu rzeczy? chodzi mi o słowo, jakie dała przerwa w momencie, gdy była zablokowana czyżby już nikt nie pamiętał? lecytynę polecam w takim razie