Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panterka__

ILE POWINNAM WG WAS SCHUDNAC

Polecane posty

Gość panterka__
planuje zrzucic 7 kg... zalezy mi by pozbyc sie boczkow,miec mniejszy tylek i uda. OD jutra przechodze na dukana,do tego cwiczenia i schudne

Gość panterka__
rok temu bylam chuda jak szczapa ale wiadomo,przestalam sie glodzic to niestety przytylam :( chce sobie wymodelowac sylwetke,zle sie czuje teraz w swoim ciele,nie ukrywam tego Szejku heh dzieki ;)

Gość panterka__
dobrze,ze teraz mam chociaz biust wiekszy a nie tylko d*** :D miseczke A zamienilam na C co mnie b.cieszy :p

nie wiem czemu zle.. wygladasz na prawde OK. Ksztalty i proporcje bardzo fajnie :)

Gość piękna barbarella
Ja myslę, ze chudnąć nie musisz, no może 2 kg. To, co powinnas zrobic, to wziąć sie za sport i wymodelowac sylwetkę, żeby byla bardziej sprężysta

Gość panterka__
http://i33.tinypic.com/33wsltz.jpg niestety presja otoczenia i mediow sprawia ze kobiety ktore nosza rozmiar wiekszy niz 36 maja kompleksy :( ja nosze 36/38 ,kiedy to bylo 34 ale wszystkie kosci miala na wierzchu a i tak bylam niezadwolona..eh Szejku milo mi,ze nie jedziesz po mnie ale faceci nie lubia takich dziewczyn..chude sa najbardziej porzadane :(

Gość panterka__
jedyna rzecz z jakiej jestem zadowolona to brzuch ktory jest plaski i wciecie w tali (63 cm) a reszta..do wymiany...

Gość jejciu jak ja
bym bardzio chciała być taka jak ty , miec taka figure...... zazdroszcze Ci

ja jestem facetem i jestem zdania, ze kochanego cialka nigdy za wiele ^^. Tak jak mowilem proporcje masz wporzadku i jesli juz cos chcesz zrobic to pocwiczyc troszke aby wymodelowac sylwetke, ale nic wiecej robic nie potrzeba :)

Gość panterka__
no prosze was nie zartujcie sobie..ja o malo sie dzis nie zalamalam po obejrzeniu tych zdjec. To ma byc dla mnie motywacja do dzialania. Zapisalam sie na silownie,jest tam fajny trener ktory mowi mi jakie cwiczenia wykonywac by schudnac.Grunt to zaczac i sie nie poddawac.

wyglądasz ok, masz ładną górę- talie, brzuch. Nie daj się zwariować , wiem , że w wieku nastu lat świat wygląda inaczej ale... nie sugeruj się opiniami pryszczatych rówieśników :)

Gość panterka__
Szejku,nie kazdy facet jest taki jak Ty :* ja mam obsesje na punkcie swojego wygladu takze przez swojego ex :/ gdy wazylam jakies 5 kg mniej niz teraz (bylam znacznie szczuplejsza bo u mnie kazdy kg nadprogramowy widac) to wydawalo mi sie ze jestem gruba i sie wstydzilam przy nim rozebrac :( bo wiedzialam,ze on sie tylko spotykal z chudymi modelkami 😭

mowilem w 100% serio. Naprawde nie ma potrzeby robic sie na szkieleta. Biust masz w sam raz, reszta tez OK.

Według mnie wyglądasz dobrze. Tyłek cięzko ocenic, moze zdjecie z tyłu albo boku lepiej by to oddało. Ja teraz proboje troche przytyć, na szczescie widze juz rezuktaty:) Tylko nie wiem w która strone jest trudniej, bo u mnie wiekszy stres wystarczy i mam 2 kg z głowy.

Gość panterka__
Britnej oddam Ci chetnie moje 5 kg 😭

Gość panterka__
jedyne co mnie ratuje to moj wzrost ! jakbym byla nizsza to przy takiej wadze wygladalabym jak kulka :( niewiem jak to mozliwe ze nadal nosze rozmiar 36 -gora, 38 dol-mam szerokie biodra. I pomyslec ze jeszcze niedawno nosilam 34.....

Gość panterka__
baskant dziekuje ... no fakt ten stanik chyba powinnam wymienic ;) przez to ze mam teraz wiekszy biust to wszystkie biustonosze sa za male :/

Jakbys byla nizsza to i mniej bys wazyla ^^ Co do biustonoszu - pff.. mi tam sie podoba :> I dokladnie tak jak cukierasekk powiedzial/a nie przejmuj sie komentarzami. Wygladasz na prawde wporzadku i smialo mozesz sie rozbierac.. (nawet teraz! :D)

Gość panterka__
Szejku hahahaha :D dzieki, poprawiles mi humor bo bylam zdolowana swoim wygladem.

To sie ciesze, ze Ci poprawilem humor. To znaczy ze ten dzien nie jest stracony! :>

Gość xnbhmgcxm gjcx
nie jest zle tylko masz bardzo duzo tluszczu na boczkach tym sie zajmij reszta ok

Gość panterka__
niestety jest bo nie pilnowalam diety :/ ale jestem Ci wdzieczna bo juz myslalam,ze z taka figura nikomu sie nie spodobam :(:(

hmm a ja mialam 34 i wygladalam okropnie teraz przytylam i mam 36/38 i moj facet jest wniebowziety :) takze pojecie ze chude sa pozadane to chyba sie juz nie sprawdza.. :)

Gość polococtaaa
sliczna figura,sliczna dziewczyna ;D ciesz sie zyciem i usmiech do gory, ;D

Moniśka dobrze gada :> Zreszta wszystko ma swoje priorytety :) Bardzo chude i takie "w sam raz" jak Ty sa np u mnie na tym samym miejscu :) Dlatego nie przejmuj sie juz niczym tylko smigaj podrywac facetow ;*