Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panterka__

ILE POWINNAM WG WAS SCHUDNAC

Polecane posty

Gość panterka__
polococtaaa dziekuje.. ❤️

Gość ale dupcenie z Ciebie
chetnie bym sie zanurzyl w Twojej dziurce

Nie noo gicior :) Powaznie nie masz totalnie czym sie przejmowac :) Bardzo fajna figurka :)

Gość baskant
No za mały, choć nie jakoś tragicznie. Zajrzyj na forum Lobby Biuściastych (albo L. Małobiuściastych, jak wolisz) i zapisz się do wątku rozmiarowego. Na moje oko jakieś 65E-F powinnaś mieć, ale na staniki się na biust kupuje, a nei na oko ;)

Gość polococtaaa
nie ma za co;* naprawde,nie pzejmuj sie i nie martw bo NIE MA CZYM ,takiego ciałka wiele Ci kobiet zazdrosci... a jeszcze ten wzrost huhuh nie lubie tego slowa uzywac,ale laska jestes i tyle,piekna kobitka i mozna tak wymieniac do wieczora ;) dlatego usmiechnij sie slicznie a wszyscy faceci Twoi ;D Pozdrawiam cieplutko;*

Gość panterka__
65E-F ?? a co to za dziwna rozmiarowka :) nie mam pojecia jaki rozmiar mam kupic w tej chwili

Gość panterka__
polococtaaa normalnie Cie kocham :D hehe dzieki wielkie :)🌼

Gość panterka__
Szejku jeszcze raz dzieki...🌼

Gość baskant
Normalna rozmiarówka, bo normalna rozmiarówka zaczyna się od obwodu 60 i kończy na miseczce K ;) Ja nie umiem tego ładnie tłumaczyć, ale jak poczytasz lobby, blog Stanikomania czy obejrzysz dziewczyny na katalogu Balkonetki to szybko załapiesz :) Zresztą, na Kafe czasem się pojawia bestbra - to jest ekspertka od dobierania biustonoszy, zapytaj na modzie może?

Gość panterka__
baskant,dzieki :) musze w koncu kupic sobie jakis porzadny,dobry biustonosz ;)

Gość panterka__
duzo...za duzo.. a na ile wygladam ?

Gość panterka__
wiecie co wam powiem ? moze was to zdziwi ( w sumie ja jestem bardzo zdziwiona) ale faceci teraz 100razy bardziej zwracaja na mnie uwage niz jak nosilam r.34...

Gość ja ci biustu zazdrosze
eh.. fajniutki masz :)

a mnie tylko chwile nie bylo i ile postow :) heh ja zawsze mam racje :) takze malenka ;) wazne zeby czuc sie dobrze we wlasnej skorze :) a jakimi nas natura zrobila takimi powinnysmy zostac :) takie moje zdanie :P

"ja ci biustu zazdrosze eh.. fajniutki masz " oddam Ci moj biust za mniejszy rozmiar spodni,ok ? :D "myślę że 55" uwielbiam Cie :* mooniśka - tylko niestety na chwile obecna ja nie czuje sie zbyt dobrze w swojej skorze..te 5 kg mniej naprawde mnie uszczesliwi

Szejku umów sie z panterka na randkę ;))) Bo jakos amorami zaleciało ;)) Apropo zdjecia, jak dla mnie git.

Gość ja myślę że 60

hmm popatrz kochana na opinie facetow :) ja na poczatku tez nie czulam sie za dobrze ale blysk w oku mojego faceta jest dla mnie bezcenny hehe wazne jest tyko to zeby dbac aby nie przybylo wiecej i rzeczywiście ćwiczenia na sylwetke tez cos daja ale do tego trzeba byc systematycznym a ja sie na to nie nadaje :)

powiem wam,ze w sumie nie wygladam na tyle ile waze. Jak juz ktos sie mnie pyta o wage to podaje 55 kg :p u mnie sie to wszystko jakos rownomiernie w miare rozklada ale fakt faktem musze schudnac :)

mooniśka, slonce jak ja sobie przypomne jak bylo z moim ex to mi sie wszystkiego odechciewa :( pamietam jak zapytalam go czy wolalby normalna zaokraglona dziewczyne czy za chuda,to wybral ta 2ga 😭 powiedzial,ze nigdy nie spal z grubsza laska..czulam przy nim taka presje ze sobie nie wyobrazacie

Gość ja ci biustu zazdroszcze
oj zaloze sie ze bys sie nie zamienila ze mna :D gdybys tylko zobaczyla jaki mam malenki:(:( eh.. moglabym Ci oddac chudszy dol, ale wiesz, moje piersi nie urosna... 😭 a Ty mozesz zawsze troszke zbioderek zrzucic i bedzie git:)

panterka pewnie to 'chce schudnac' to troche przez niego.. glupi nie wie co dobre heh :) moj facet wyglada na misia :) nie jest gruby ale mam sie do czego przytulic nie wyobrazam sobie w trakcie przytulania odbijac sie o czyjes kosci fuuuj a i pamietaj o tym nie wiem jak ty masz ale ja jak chudne to najpierw schodzi mi z cyckow i staja sie okropne takie niejedrne i wtedy to ja sie sobie nie podobam.. bleee.. :) wiec moze lepiej sprobuj te cwiczenia :)

mooniśka moj ex mial obsesje na punkcie wygladu. Sam dbal o siebie o swoja forme i wyglad i tego samego wymagal od dziewczyny. Ja zawsze o siebie dbalam, przeciez jestesmy tylko ludzmi wiadomo raz sie chudnie raz sie tyje ale nie zmienia to faktu ze mialam przy nim opory zeby sie rozebrac..

Gość ja ci biustu zazdroszcze
z mini piersiami nie mozna miec super figury, nawet jesli reszta jest ok..... eh przez niemalze brak piersi mam waska gore i normalny dol, jakbym miala chociaz pelna miseczke B, albo nawet juz A.... to bym nie marudzila. no ale nic, to nei o mnie topik :) czy masz juz jakies przygotowane cwiczenia, jakie bedziesz wykonywac, zby schudnac z dolnych partii?