Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja moge byc nr.1

Oglądajcie ROZMOWY W TOKU

Polecane posty

Gość dolordes pisze na 2 nicki

Gość 25letnia kobieta
Mi wogole nie podobaja sie arabowie. Nie wiem czy to troche nie jest tak, ze jesli dziewczyna nie ma urody slowianskiej to nie pociagaja ja tacy mezczyzni. W moim przypadku chyba tak jest. Jasne, ze mozna stwierdzic, ze jakis arab jest przystojny, ale przykre jest to ,ze jesli Polki maja wybierac to wybiora cudzoziemca bo tylko przy pierwszym spotkaniu wydaje im sie interesujacy. Oni potrafia bajerowac. A Polki sie na to lapią.

Gość eeee tam
Śmieszy mnie snucie teorii i dopisywanie swoich własnych historii do jednego zdania: "Przystojny ten Arab". Od razu posypują się komentarze o ich "okropnej" kulturze, o kurestwie polskich kobiet i udowadnianie, że oni wcale nie tacy wspaniali... O luuuudzie! Przecież za twierdzeniem, że ktoś jest przystojny nie musi się wcale kryć to wszystko o czym piszecie! Jeśli ja mówię, że koleś, którego widzę tylko w TV, jest przystojny, to tylko i wyłącznie to mam na mysli! A tu już teorie spiskowe, że pojadę do Jemenu i będą mnie bzykać jego wujkowie! Przecież to chore.

25letnia kobieta ale odroznijmy wakacyjna zabawe od zwiazku na dluzej oczywiscie ze jest tak ze oni potrafia bajerowac zgadzam sie z toba bo bylam w krajach arabskich i wiem jak niektorzy z nich sie zachowuja ale wierz mi ze nie wszyscy tacy sa

Gość dolordes
Princessita jak juz bedziesz babcia to taki mieszung bedzie w tym kraju jak w Angli i Norwegi.Wtedy to bedzie standard.

Gość kobieta instynktownie
wybiera lepszego, to biologia i prawo podtrzymania gatunku. Nikt sie nie bedziumartwiał.

Gość dolordes
zebyscie byly tak skromne i powsciagliwe jak azjatki to byloby super

Gość 25letnia kobieta
Nie chce generalizowac, ze wszyscy tacy sa ale sporo z nich takich jest. Nie bez powodu jest tez taka opinia w Polsce. Chociaz zgadzam sie z Toba, ze na pewno sa tez normalni.

Gość szaloncia2
oj zazdrosnicy;D ja bajeruje wlasnie z Arabem;D

Gość 25letnia kobieta
azjatki sa zahukane ;p i nie wiem czy takie powsciagliwe ;p to mit.

Słodki Piotrusiu, "brudasy" w Polsce są bożyszczami "blond laleczek" podobnie jak my- przeciętne "białasy"- w krajach azjatyckich. Gdy byłem w Chinach w ub. roku doświadczyłem tego na własnej skórze :classic_cool:

25letnia kobieta mnie sie po prostu nie podoba jak sie uogolnia ze kazdy arab jest zly tak samo mozna uogolnic ze kazdy polak to pijak i mysle ze wielu poczulo by sie urazonych tamta kultura jest bardzo rozna od naszej inne sa zasady i dla nietorych tu wydaje sie dziwna i nieciekawa ja moge tylko powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze mozna trafic na fajnego arabskiego faceta :)

Gość dolordes
25 letnia kobieta napisz do mnie na gg 6335564

Gość dolordes
Princessita a moze by tak inaczej porownac co?Zapytaj u arabow co sadza o polkach lubpolakach.Ciekawe ilu z nich powie ze polacy to pijacy a poliki to kvrwy!Twoja ankieta bedzie porazajaca i sie dowiesz ze w krajach arabskich polki sa uwazane za dupodajki tak jak w Angli juz.

To już nie chodzi o to,czy to jest arab, Polak, niemiec czy Francuz, dla kobiety- kazdy facet moze byc rpzystojny i ja nie widze w tym nic zlego. Mi podoba sie wielu facetow, ale to tak naprawde nic nie oznacza, oprocz tego,ze mam oczy i dostrzegam piekno. tak samo gdy widze piekna kobiete- to samo, mowie,ze jest piekna (nie jestem tu zazdrosna, zawistna itd.). Reasumujac- moge zostac nazwana ku...? tylko dlatego,ze mam taki a nie inny gust? Przeciez nie oznajmnial,ze sypiam z kazdym napotkanym na mojej drodze tylko,ze ktos jest przystojny. Kazdy ma prawo do swojego gustu i nic nikomu do tego. Kazdy zyje jak chce- to JEGO/ JEJ zycie i nam/wam nic do tego. Tak samo jak jedni uwazaja Polki za swietne babki, drudzy za dziwki- ale mioze by poparli to jakimis argumentami? Bo tych jak zwykle brak. Princessita -zgadzam sie z Toba.

Gość 25letnia kobieta
juz do Ciebie pisze 37 letni jareczku z sosnowca.;-)

Gość 25letnia kobieta
Princessita, tak oczywiscie, zapewne nie wszyscy tacy sa. Zazwyczaj jednak Polki po jednej imprezie ida z cudzoziemcami do lozka bo łudzą się ,że dzieki temu beda z nimi na zawsze :P

Gość dolordes
Dziewczyna Ladacoo popieram argumentami ze w krajach arabskich jak i w Angli jestescie postrzegane jak szybkie dupodajki.Trzeba bylo na potwierdzenie ogladac wczesniejszy program Drzyzgi na ten temat.

Gość eeee tam
Dziewczyna Ladacoo - dokładnie tak!!

Gość Osama z RwT
Witajcie kochani znalazłem ten topik.... Jeszcze raz, to która mnie chce?

Gość 25letnia kobieta
podszyw to wyzej ;p

no to ja im zycze powodzenia jak tak robia zreszta ich sprawa niech sobie robia co chca ale to nie znaczy ze kazda ktora jest z obcokrajowcem to k.... bo moze jest z nim bo jest szczesliwa?

Gość szaloncia2
dolordes nie uogolniaj;D nie kazda laska jest taka sama....;D a cudzoziemcy maja ten urok ktoremu ulegamy;D

Gość dolordes
Nie podawałem nr gg!! Nie odróżniasz podszywów głupia szmato???

Gość Osama z RwT
dziewczyny przeciez szalejecie za mna! przeczytalem topic i nie wiedzialem ze mam az takie powodzenie