Za mlody 0 Napisano Październik 30, 2009 Witam. 19 wrzesnia odbylem stosunek z panna. 27 pazdziernika twierdzila iz jest niby w 3 tyg 3dniu ciazy.Podejrzewam, ze mnie oszukuje, ma cos z glowa. Wedlug moich obliczen (a zaden ze mnie specjalista dla tego radze sie was) ciaza ta powinna mniec ok 4,5 tyg? Czy jest mozliwe, ze podcza wizyty u ginekologa ok 20 pazdziernika bylo cos widac na usg? I czy test ciazowy juz po 9 dniach od stosunku wykryl ciaze?? Troszke sie naczytalem na temat czasu jaki uplywa od stosunku do zaplodnienia jednak tylko jeszcze bardziej namieszalo mi to w glowie. Wspomne jeszcze ze juz po 1 tyg po stosunku miala objawy typowe dla ciazy, co chyba jest malo mozliwe. Doradzcie. Klamie?? Czy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedz Napisano Październik 30, 2009 ile trwa u niej miesiączka i kiedy ją miała to postaram się obliczyć i dać Ci odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba ona ma racje Napisano Październik 30, 2009 bo w ciąże nie zaszła dokladnie tego dnia gdy uprawialiście seks, od zapłodnienia do zagnieżdżenia jajeczka mineło pare dni... po 1 tyg objawów ciąży raczej by nie miała, za wczesnie, ale test moze wykryc juz nawet 6 dniową ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za mlody 0 Napisano Październik 30, 2009 Niestety nie mam pojecia kiedy miala miesiaczke. Moja znajoma twierdzi, ze gdyby zaszła w ciążę przez stosunek z 19 września to by była w 5-6 tygodniu ciąży, i nie ma możliwości by była w 3 tyg 3dniu po stosunku z 19-go. Co wy na to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel_2010 0 Napisano Październik 30, 2009 ważne kiedy miała ostatnia miesiączkę bo na podstawie tego mozna w przybliżeniu okresli dni płodne i moment zapłodnienia...to że uprawialiście seks danego dnia nie świadczy jeszcze że doszło do zapłodnienia...była u lekarza czy robiła test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro jesteś Napisano Październik 30, 2009 "za mlody" to trzeba było nie moczyć knota gówniarzu ;/ i teraz oblicza i roztrząsa, głupie dzieciaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Za mlody 0 Napisano Październik 30, 2009 Tak. Niby byla u ginekologa. 27 pazdziernika twierdzila ze jest w 3tyg i 3dniu. Jest zdolna do takiego klamstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach