Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29latka

Opadające brodawki sutkowe

Polecane posty

Gość 29latka

Nie wiem czy ktoś ma podobny problem. Od jakiegoś roku zaczęłam zauważać że opadają mi brodawki sutkowe u obu piersi, brodawki tak jakby opadały w dół niczym więdnący kwiatek a skóra pod sutkiem brzydko się marszczy. Wygląda to beznadziejnie. Nie wiem skąd i kiedy mi się to wzięło bo moje piersi zawsze wyglądały bez zarzutu i byłam z nich dumna. Jednak jakiś rok temu zaczęłam zauważać tę dziwną zmianę w wyglądzie brodawek a teraz po roku jest juz tylko gorzej, na tyle gorzej że zaczynam się tego wstydzić. Najgorsze że nie wiem czemu takie coś zaczęło mi się robić. Można powiedzieć że to po prostu starzenie się organizmu, ale żeby już w wieku 30-stu lat ? Ja nie widziałam czegoś takiego nawet u kobiet po 50-tce. Co robić ? :(

Gość 29latka
podnoszę choć wiem że temat debilny

Gość to nie choroba to wiek
;)

Gość ewcrrrq
tez to zauwazam,a mam dopiero 24 lata, mysle ze to wlasnie wiek,starosc nie radosc, moze jakies kremy ujedrniajace, dobrze dobrac stanik...ale grawitacji do konca sie nie przechytrzy :P

Gość zespół edwardsa
Mysle ze trzeba ci amputowac cycki, najlepiej wlacznie z mozgiem.

Gość spróbuj masować
piersi ruchami okrężnymi omijając sutki.Ja uzywam oleku z kwiatów migdałowych, ale może też byc ta do pielęgnacji niemowląt.Wsuwaj dłonie pod pachy.Piersi zrobia sie jędrniejsze a noski zaczną patrzec w górę!

Gość 29latka
dzięki, spróbuję, bo faktycznie do tej pory nie robiłam nic takiego co by je miało utrzymywać w dobrej kondycji, zero jakichś ćwiczeń, masaży, jedyne co robię to od czasu do czasu używam pierwszy lepszy balsam przy okazji smarowania calego ciała, a tak to nic. Najgorsze jest to że wszystkie specyfiki do pielęgnacji biustu zalecają przy smarowaniu omijać sutki, a tu przecież właśnie o nie chodzi.