Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiula546

Czy pozwoliły byście facetowi iść z kumplami do burdelu?

Polecane posty

Miałam kiedyś taką sytuacje żę mój były chłopak zapytał się mnie czy może iść z kolegami na dziwki bo jeden z kumpli miał 18-ke i chcieli isc to uczcic do burdelu ;/ co wy o tym sądzicie ? Jakbyście zareagowały ? Ja zerwałam ;))

Gość dziecinkoooo
Dałabym porządnego kopa w dupę na do widzenia :)

popierwsze to moj facet by czegos takiego nie zaproponowal:D a jesli chcialby isc by dostal w pierdol a jego kolega jeszcze bardziej

Gość chirp
co za szczerosc, jak by chcial isc to by nie pytal tylko poszedl, fgacet ktory pyta o takie rzeczy szuka odpowiedzi ze nie moze (a czesto nie chce) ale koledze trzeba cos powiedziec -mam zla kobiete nie pozwala mi isc do burdelu

nie i nie i jeszcze raz nie, za przeszłość mojego faceta mało go nie zostawiłam po latach mam do niego zero szacunku nawet do tego stopnia ,że jeśli znajdę kogoś odpowiedniejszego albo będę mu przyprawiać rogi(już mam taki zamiar) nie będę mieć żadnych wyrzutów :( taki facet to dla mnie śmieć o jego wizytach wyszło po latach...od kolegów najpierw się zapierał nic z tych rzeczy

bardzo dobrze zrobiłaś ;) niech szuka jakiejś naiwnej pokraki co mu będzie na takie rzeczy pozwalać"bo bez uczucia"

Gość nigdy nigdy nigdy
nie pozwoliłabym , w ogóle jak można tam chodzić? przecież taką pannę to ruchał każdy cham

facet jak ma kobietę to nie powinien latać na dzifki proste, jakbym mojego choc raz przyłapała wypierdoliłabym go na zbity pysk .... po cholere się żeni ,wiąże jeżeli i tak będzie tam chodził związki do czegoś zobowiązują :P małżeństwo tym bardziej

Gość ja powiem tak .....
@gatk@....wiesz co śmieszna jesteś ...to po co nadal jesteś z facetem którego nie szanujesz i masz za zero a na to wszytko masz zamiar go zdradzać jak tylko nadarzy się okazja dla mnie coś z Tobą nie halo a odnośnie tematu cóż podziwiać faceta za szczerość :)....przecież wiadomo że żadna normalna kobieta by się nie zgodziła na coś takiego