Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alertanywa 1

podobają mi się młodsi faceci

Polecane posty

Gość posuwaczmlodychlasek
alez ja nie mam nic przeciw szybkim numerka tez tak czasem robie i jest super.Wiek moj nie przesadzaj ja mam dopiero 30+pare ;-)

Ale tu nie chodzi o spontanicznosc i szybkie numerki! szybki numerek z mlodym czy nastrojowy seks, zazwyczaj konczy sie po paru pchnieciach i dowidzenia - to mialam na mysli mowiac ze "szybki" a ze starszym to tzw szybki numerek ni z tego ni z owego np na kuchni na stole trwa dluzej, nie spuszcza sie po 2 sek!!!

Gość posuwaczmlodychlasek
zdarzaja sie asy co maja spust zanim wloza

ze starszym seks tez mozna uprawiac do switu, ale zanim dojdzie to zdaze i ja dojść! a z takim mlodziaszkiem to nie ma mowy o orgazmie niestety. moze poprostu na takich trafialam, no ale jesli na wszystkich mlodych jakich mialam kazdy taki byl, a ze starszych to kazdy trafial sie bardziej wyrafinowanym kochankiem - mowi samo za siebie ;)

a zdarzaja sie tez i tacy dla ktorych 15 minut to minimum :) Nie uogolniajcie, prosze :>

Gość alertanywa 1
Husky -ty już naprawde jesteś wulgarna, ten sie spuszcza , tamten dłużej pcha itp..... to indywidualna sytuacja i nie ma nic wspólnego z wiekiem, są faceci starsi i też bardzo szybki kończą :-O nie będę bawić sie w statystyki zresztą jestem elegancką kobietą , nie gadam tak świńsko jak ty :-P

Gość alertanywa 1
pisałam już kilka razy że nie chodzi tylko o seks podoba mi sie w młodych ta ich fascynacja szczera, to nie tylko technologia ,praktyka, rutyna lubię też u faceta zgrabny tyłek ;-)

Gość on22wwa
jak wolisz grube otyle pulpety z wielkimi brzuchami , spoconymi pachami i smierdzacym oblesnym cialem , to ci wspolczuje :P

i kto tu uogolnia? od kiedy to kazdy facet w wieku 30 lat ma brzuch i jest spocony? :o

Gość on22wwa
wiesz co to znaczy uogólniać ? to znaczy wcielić się w Twoją postać , kobiety z wielkim doświadczeniem , przesiadującą na kafeterii i opowiadającą , jak to wszyscy młodzi tego świata ją nie zaspokoili:) w zasadzie to nic mnie to nie obchodzi , ale w imię dobra ogólnego młodszej generacji, muszę stwierdzić , że spałas z informatykami , smiem przypuszczac , ze mogli to byc forumowicze z kafeterii :)

no ciekawa definicja, nie przypuszczalabym :D a podchodząc do sprawy tak jak ty, to moze nic nikogo w ogole nie obchodzic, tym bardziej cudze zale i watki, wiec po co w ogole na kafeterie wchodzic?

Gość on22wwa
weeez , nawet nie chce mi sie rozwijac tego watku :p ja pokojowy chlopak jestem , jak spie , a wlasnie uskuteczniam sen przed monitorem:) wielki calus dla wszystkich niewyzytych troszke bardziej doswiadczonych samic :D jeee

Gość gość
Mam to samo. Młodsi maja zwykle ladniejsze rysy twarzy i sylwetki, a tacy w moim wieku i starsi (mam 26 lat) to zwykle juz łysina, piwny brzuch i często brzydka twarz. Ale mogę sobie tylko o młodszym pomarzyc :(