Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkoś sie zmieniła

co sądzicie o Agnieszce Chylińskiej i jej nowych piosnkach

Polecane posty

Gość jkoś sie zmieniła

?

Gość to samo co o Chrisie
Cornellu :O

a mi się podobają. :) uważam że teraz jest bardzo kobieca. i przecież przez całe życie nie będzie śpiewała o tym że się zabije :)

utwór dance, disco bardzo łatwo jest zrobić, wystarczy opłacić speców technologów i zrobią przebój to jest muzyka do wyginania ciała na dyskotece nie przesadzałabym z tą kobiecością , że kobieca sie zrobiła , hahaha :-D w środowisku artystów mówi się "trzepie kasiore" i już

ale wy jesteście ograniczeni.... kobieta zaczęła śpiewać coś innego to wy już że się sprzedaję itp... :(

Gość hamka.skakanka
mnie sie podoba :)

Gość 568587876
Nie obchodzi mnie czy się sprzedaje, czy nie, ale nie mogę słuchać tych nowych piosenek :P

mi się strasznie podoba pierwszy singiel, od razu uśmiech na twarzy i chce się żyć :D

haha. że co ??? :) człowieku ja tylko wypowiedziałam swoje zdanie. no musze ci powiedzieć że mnie rozwaliłeś swoim tekstem. jak to szło? że jestem puszczalska?? a skąd ty to możesz wiedzieć?!

niech sobie spiewa co chce, to wolny kraj, dla mnie może nawet śpiewać pieśni żałobne do puszczania przy zasypywaniu trumny podczas pogrzebu i sprzedawać płyty. Ale robi to dla kasy a nie charytatywnie .Zarobi na tej płycie kilkaset tysięcy więc dorabianie do tego ideologii o zmianie artystki śmieszy mnie :-D