Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venus119

za krótki kolczyk?

Polecane posty

Gość venus119

witam. przedwczoraj przekułam sobie pępek. kolczyk nie wbija mi sie w skórę ale z obydwu stron styka się z nią czy nie powinien mieć trochę "luzu" żebym mogłą nim ruszać bez marszczenia skóry? jakie mogą być konsekwencje za krótkiego kolczyka? proszę o odp kogoś kto się na tym zna. z góry dziękuje

Gość przekulam czy przeklulamco
za analfabetyzm!=/

Gość fghnjmk
Może jest jeszcze spuchnięty ? Odczekaj kilka dni jak niedawno przebiłaś.

Gość venus119
sorry za literówkę. z ortografią raczej nie mam problemów =\ . a więc chodzi mi o to, czy jeżeli mam kolczyk to powinien być widoczny pręt wystający z ciała obok kulki ?

Gość venus119
fghnjmk . dzięki za odp

Gość ja jak przekłuwalam
to tez nie mialam zadnego ,,luzu'' ale moze dlatego ze robilam normalnie u kosmetyczki i mialam przebitke jak do ucha tylko troszke wieksza, i nic mi sie nie stalo :D

Gość venus119
dziękuję bardzo za odp. z reguły często panikuje :) wolałąm sie upewnić czy wszystlko ok bo nie chce sie nabawić jakichś problemów. pozdrawiam:)

Gość jak ja przekłuwalam
smaruj sobie to tribiotikiem czy jak to sie tam pisze :P mi np sie to idealnie zagoilo ale 2 kolezankom sie ,,nie przyjelo'' po tyg zmienilam sobie na normalny kolczyk, i w sumie jak cie nie boli to radzilabym tez jednak kupic troszke dluzszego kolczyka no i smarowac ta mascia :)