Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogardaaaaaaaaaaaaaa_______

Ci ktorzy zdradzaja to moralne dno

Polecane posty

Czy mozna ich jeszcze nazwac ludzmi?:o

Gość wiesz autorko....
ocenia sie zachowanie a nie człowieka!

ich zachowanie jest nieludzkie:(

wiec ludzkie jest to co plugawe, klamliwe, wstretne?:o to juz lepiej byc zwierzeciem niz nazywac sie dumnie CZLOWIEKIEM :(

Gość a kto powiedzial
ze czlowiek brzmi dumnie ?:o Czasami wydaje nam się, że mieszka w nas dwóch różnych ludzi. Jeden, który wszystko doskonale czyni i tego człowieka prezentujemy światu. Jest też i ten drugi, którego się wstydzimy, i tego ukrywamy. W każdym człowieku istnieje coś takiego jak wewnętrzny dysonans i niespójność. Każdy chciałby być dobry, a jedynie dokonuje czynów, których sam często nie rozumie. Dlaczego tak jest? Dlatego, że człowiek nie jest Bogiem, nie jest też aniołem, ani jakąś nadistotą, a jedynie małym pielgrzymem w długiej, dalekiej drodze swojego życia. Własne słabości czynią go wyrozumiałym i łagodnym w stosunku do innych. Ktoś, kto jest bezkrytyczny wobec samego siebie, będzie twardy i niezdolny wczuć się w innych. Nie będzie umiał nikogo pocieszyć, dodać odwagi i wybaczyć. Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i delikatni w słowach, i wzajemnie kontaktach.

kolezanko pomaranczko wyzej: twoj dlugi wyklad mozna strescic jednym zdaniem: KURWA KURWIE ŁBA NIE URWIE ! i to tyle w temacie:o🖐️

zgadzam się z autorką w pełni. Jak się jest wolnym, można sobie, fikać koziołki i tylko mieć nadzieję, że się nie złapie niemiłej choroby , a jak się jest zaklepanym, to niestety , prysły zmysły, nie uchodzi robić z kłapacza cholewy, słowo się rzekło i trzeba trzymać fason do końca.

Gość Magicca
pogardaaaaaaaaaaaaaa___ jestes kolejna zdradzona? Wiec spojrz na siebie, na swoj zwiazek i jeszcze raz na siebie i zadaj sobie pytanie, czy bylas idealna partnerka? Wina nigdy nie lezy tylko po jednej stronie. I zeby nie bylo, nie jestem i nigdy nie bylam kochanka, ale zdradzona zona. Tyle tylko, ze ja zrobilam rachunek sumienia i troche wlasnych grzeszkow znalazlam....Sprobuj:)

Gość My LOrd
o ktos tu zostal puszczony w trabe i sie zali.

Gość Ale za to ....
rzucanie kamieniami jest bardzo ludzkie ... widzę .... :O

Gość Ale za to ....
mnie przerażają osoby, które oceniają innych i szufladkują .... Oczywiście, że autorka została zdradzona ... Co ciekawe wybrała sobie sama takie moralne dno ... Kimże ona zatem jest? skoro w takich gustuje?

nikt nie rzuca kamieniami , wyrazic swoje zdanie mozna chyba:o kamienia na takiego/taka zal , klawiatury i pradu w zasadzie tez:o

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11:39 [zgłoś do usunięcia] Magicca zdradzacz mąż ci powiedział że wuna jest też po twojej stronie????? tak myślą tylko idioci albo łajdacy tak samo jak kierowca który przejechał dziecko na na pasach mówi: to wina dziecka, bo tamtędy szło i co z tego że ja miałem czerwone światło, ono jest winne. pierdzielenie

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11:57 [zgłoś do usunięcia] Ale za to .... mnie przerażają osoby, które oceniają innych i szufladkują .... JESTEŚ MORALNE DNO.

"Wiec spojrz na siebie, na swoj zwiazek i jeszcze raz na siebie i zadaj sobie pytanie, czy bylas idealna partnerka?" Co to ma do rzeczy? Jeżeli komus cos nie odpowiada to zawsze może odejsc, a nie oszukwiac i sie puszczac. 🖐️

Gość Ale za to ....
[zgłoś do usunięcia] taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - sama jesteś ... skoro piszesz tak do osoby, o której nie wiesz nic .... a może jeszcze gorzej? chyba też głupia jesteś ... :O

Gość Magicca
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kazdy z nas ma wybor i w dzialaniach, i wyciaganiu wnioskow. Jedni wola wyklinac i plawic sie w nienawisci, a inni cieszyc sie zyciem uznajac niezaprzeczalny fakt, ze nikt nie jest idealny. Zycze milego dnia:)

Gość Ale za to ....
Magicca - dokładnie! Tylko skończonym głupcom wydaje się, że są nieomylni i święci ... :O

co innego jest byc nieidealnym a co innego trwac w permanentnym kurevstwie, ladnie nazywanym niewiernoscia:)

Gość Ale za to ....
co innego jest tego nie tolerować, a co innego jest siać nienawiść... która oczywiście wróci do Ciebie ... bo tak to działa ...

Gość Ale za to ....
Nie "nazywaj" innych, aby Ciebie nie "nazwano" ... Może już masz jeden z drugą etykietkę... np. brzydactwa ... ? :P

do nikogo nie sieje nienawiscia, nie wiem skad ten pomysl:)

Nie ma mowy o zadnej nienawisci. Kurwy maja prawo sobie żyć, tyle tylko, że nie powinny sie oburzać, że ktos je nazywa po imieniu. :)🖐️ Taka jest cena jaka sie płaci za puszczanie sie, brak szacunku ze strony tych, którzy sie dowiedzą. 🖐️ I pomyslec że wystarczy konczyc związki lub w ogóle sie w nie nie bawic, by Ccieszyc się szacunkiem no i seksem jednoczesnie. Ale dla niektórych to za trudne. :classic_cool:🖐️

no "brzydactwa" raczej nie, nie zebym byla nieskromna ale na urode nie narzekam:)

Gość Ale za to ....
Pogarda jest tożsama .... Poza tym widać, że Cię zdradzono ... nikt bezinteresownie nie zakłada topików....

Gość dvwrgv
Ja zdradzam i nie czuje sie jako moralne dno.Nie tobie to oceniac .

dokladnie prawiczku, dokladnie:)

czy to wazne czy mnie zdradzono czy nie?:) jakie to ma znaczenie w tej jakze ogolnej i obiektywnej dyskusji?:)