Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogardaaaaaaaaaaaaaa_______

Ci ktorzy zdradzaja to moralne dno

Polecane posty

Gość Ale za to ....
Z Twoich ust zupełnie nie przeszkadza ... W końcu nawet nie jesteś mężczyzną ... :D Bo wiedziałbyś, że każdy facet marzy o k.... w łóżku ... Kobieta o prawiczku na pewno nie .... brrrrr....

"Z Twoich ust zupełnie nie przeszkadza ... W końcu nawet nie jesteś mężczyzną ..." Za takiego się również nie uważam. :)🖐️ Najwyraxniej jednak przeszkadza, skoro chcesz mi co udowodnic. :)🖐️ "Bo wiedziałbyś, że każdy facet marzy o k.... w łóżku ..." Kurwie w łóżku, a nie w życiu. :)🖐️ "Kobieta o prawiczku na pewno nie .... brrrrr.... " Jak nie, ktos tu wklejał ostatnio wyniki ankiety i seks z prawiczkiem był na 1 miejscu fantazji. :classic_cool:🖐️

a czemu uwazasz ze kazdy facet marzy o kurvie? sa tacy co marza ,sa tacy co kurvy nie chca. a ja np. bym chciala sie pobawic z takim prawiczkiem, jeszcze jakby mial dziewicze lica i panienski rumieniec:) wiec widzisz, mylisz sie:)

Gość Ale za to ....
Ty natomiast próbujesz udowodnić, że stajesz się mężczyzną w fantazjach kobiet ... :D Po co?

bo jest przedmiotem mojej fantazji:)

Gość Ale za to ....
Właśnie się odnaleźliście ... :D Żyjcie długo i szczęśliwie ... będziecie mieli wiele osób do obgadania .... Cudowna para...

"Ty natomiast próbujesz udowodnić, że stajesz się mężczyzną w fantazjach kobiet ..." Nie rozumiem to kobiety tylko fantazjują o mężczyznach? Ktos kiedy pisał, że jedynym zaintersowaniem kobiet jest facet... hmm.... :classic_cool:🖐️

Gość kobieta ktora zradzila to
kurwa

nie bedziemy nikogo obgadywac kochana:) bedziemy sie kurvic, nie prawiczek?;)

Gość Ale za to ....
Widzisz sama musiałaś zdradzać ... skoro fantazjowałaś o prawiczku ... czyli zdrada w myślach ... a pamiętaj, że zdradza się nie tylko ciałem ... chyba jesteś gorsza ode mnie ... bo ja tego nie chciałam... ale facet to ideał ... i jego już nie zdradzam ... Natomiast Ty ewidentnie chciałaś, tylko nie miałaś z kim ... :O Ja musiałam się tylko opierać pokusom, których było i jest wiele ... to jest sztuką większą ... niż chcieć ale nie mieć z kim... :O

Gość monikoni
Bardzo niewiele wiecie o zyciu.... Moj maz nie sypia ze mna od 5 lat. Jest chory. Zdradzam go od 2 lat, z czego latwo obliczyc, ze 3 lata zylam w calkowitym celibacie....To duzo za dlugo dla normalnego, zdrowego czlowieka. Liczylam jednak na to, ze cos u niego sie zmieni. Mnie tez nazwiecie kurwa?

"Widzisz sama musiałaś zdradzać ... skoro fantazjowałaś o prawiczku ..." Nie wiesz czy wtedy była w związku, jak i nie wiesz czy nie fantazjowała o swoim facecie jako o prawiczku. :classic_cool:🖐️ "a pamiętaj, że zdradza się nie tylko ciałem ..." Ale Ty zdradziłas umysłem i ciałem czyli jeszcze gorzej. 🖐️ "bo ja tego nie chciałam..." Ciekawe. :classic_cool:🖐️

Gość Ale za to ....
Wiesz piszesz o normalnych, zdrowych ludziach, na ciele i umyśle ... Więc tutaj nie oczekuj zdrowych i normalnych ocen ... :O

" Bardzo niewiele wiecie o zyciu.... Moj maz nie sypia ze mna od 5 lat. Jest chory. Zdradzam go od 2 lat, z czego latwo obliczyc, ze 3 lata zylam w calkowitym celibacie....To duzo za dlugo dla normalnego, zdrowego czlowieka. Liczylam jednak na to, ze cos u niego sie zmieni. Mnie tez nazwiecie k**wa?" Owszem. Ponieważ mogłas sie z nim rozstać lub pogadac z nim, by zgodził się na Twoje kurwienie. Podejrzewam, że jeżeli jest chory i nie moze to by na to poszedł. 🖐️

Gość Ale za to ....
Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) - nawet jeśli fantazjowała o swoim facecie jako prawiczku, to też zdrada ... bo on nim nie był ...

kochanie naprawde zapewniam cie jeszcze raz ze mialam z kim:) poza tym fantazja jest rzecza naturalna dla czlowieka, wazne jest czy sie ja wprowadza w zycie czy nie:) poza tym skad wiesz ze jestem w zwiazku i kogos bym zdradzila, jesli bym sie puscila? a moze ustalilam sobie z partnerem otwarty zwiazek w ktorym oboje sie pieprzymy na bok z innymii. wtedy nie jest to zdrada jesli obie strony sie na to godza:)

Gość serial polski
gdybym miala do wyboru prawiczka ktory nie ma zielonego pojecia jak mnie zaspokoic a kolesia ktory mial przygody i wie o co kaman wybieram opcje nr 2 za nieudacznika podziekuje

Gość Ale za to ....
Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) - sugerujesz jej morderstwo? Jesteś moralnym dnem ... Komuś kto cierpi, nie dorzuca się cierpień ... chyba, że chce się go zabić... Pozwoli na kurwienie? tak jak i Ty?... w końcu też jesteś chory na umyśle ...

Gość a to się kurwiszcza tu
próbują wybielić :P:P:P hehehe, nie da się:D

monikoni - akurat ciebie nie nazwe kurva, mezowi lepiej nie mow ze go zdradzasz bo skoro jest chory to moze sie zalamac, no a wiadomo ty masz swoje potrzeby jak zdrowa kobieta

"nawet jeśli fantazjowała o swoim facecie jako prawiczku, to też zdrada ... bo on nim nie był ... " A jakby w myslach chciała go zabic to dostałaby 25 lat wiezienia. :classic_cool:🖐️ "sugerujesz jej morderstwo? Jesteś moralnym dnem ... Komuś kto cierpi, nie dorzuca się cierpień ... chyba, że chce się go zabić... Pozwoli na k**wienie? tak jak i Ty?... w końcu też jesteś chory na umyśle ... " Zaczynasz już błądzic. 🖐️ "a to się kurwiszcza tu próbują wybielić hehehe, nie da się" :D🖐️

Gość Ale za to ....
pogardaaaaaaaaaaaaaa_______ -inteligencją nie grzeszysz ... następnym razem, jak będziesz autorką takiego topiku, to inteligentniej to przeprowadź .... bo to jest tak czytelne, że żenujące jest Twoje wymyślanie teraz kolejnych opcji ... :O

Gość a masz na zdrowie
kurwiszcza wybielaja sie? nie kochanie to tylko prawiczki z nadmiarem spermy w mozgu sie frustruja-w co nie watpie i ty sie wkrecasz hahaha

"bo to jest tak czytelne, że żenujące jest Twoje wymyślanie teraz kolejnych opcji ... " raczej po prostu stwierdza, że nie wiesz jak to u niej było, mozesz sie tylko domyslac. :) Natomaist to, że Ty się skurwiłas sama przyznałas. :classic_cool:🖐️

Gość monikoni
"...Owszem. Ponieważ mogłas sie z nim rozstać...." Prawiczku, twoja odpowiedz powalila mnie na kolana. Gdzie cie nauczono, ze zostawia sie na lodzie chorego czlowieka, po wielu latach zwiazku? A to ci dopiero moralnosc!!!! Nic, tylko pogratulowac:) Obawiam sie, ze brak seksu uderza ci na mozg, a to bardzo niezdrowe:)

Gość do kurwiących się
po prostu nie potraficie nazwać tego co robicie po imieniu a i ze swoimi partnerami do kurwienia ukrywacie się po kątach , czemu???

Gość Ale za to ....
prawiczek czy Ty czasem zniewieściały nie jesteś? siedzisz na babskim forum i ani widu, ani słychu męskości, ani inteligencji ... Impotenci i aseksualni to partnerzy dla Was ... fizycznie Was nie zdradzą na pewno .. chyba, że ... :O

Gość Ale za to ....
Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) - głupota taka to grzech ... :D