Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ConsiergeFile

niedrogi prezent na ślub..

Polecane posty

Gość troche tandetny
wydaje mi się że jest ok... ale troche tandetą zalatuje ;/

Szczerze nie podoba mi się! Jeśli chcesz sprawić im radość to kup może coś bardziej standardowego ( bez żadnych ptaków i wymyślnych kształtów) , bo tym kompletem nie koniecznie trafisz w ich gust... No chyba, że sami Młodzi go wybrali.

Gość jak dla mnie....
Moim zdaniem ten zestaw jest calkiem oryginalny, poza czajnikiem, gdyby nie ten ptak na górze, to by mi sie podobał:) A jesli chodzi serwis kawowy na prezent, hmmm to faktycznie lepiej cos klasycznego kupic, ale np. w awangardowym kolorze, np czarnym:)

Gość niestety okropny
chociaż jeśli młodzi mają poczucie humoru... Mój mąż padłby ze śmiechu jakby odpakował takie coś, ale za to za każdym razem podawałby darczyńcy kawę w tym właśnie serwisie :D 🖐️

Gość ejbisi
To juz lepiej daj im kase... pewnie juz maja 50 serwisow do kawy.

mi sie srednio podoba, raczej bardziej na 'nie'. jesli chcesz kupic serwis to kup klasyczny ale jak ktos juz napisal w awangardowym kolorze typu amarant. klasyczne serwisy albo juz maja albo dostana. ale klaysczne sa bardziej oficjalne a jak kolezanki przychodza tez trzeba kawe w czyms podac a wypadalo by w czyms mniej zobowiazujacym wiec klasyczna awangarda byla by na miejscu :)