Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aduniaaa

Dziwna historia xD

Polecane posty

Gość aduniaaa

Jakiś czas temu poznałam chłopaka.Jest rok starszy.Rozmawia nam się naprawdę cudownie Jest taki miły,troskliwy,opiekuńczy,mamy wiele wspólnych tematów itp. Nasza znajomość zaczęła się w szkole.Podczas imprezy szkolnej w której obydwoje braliśmy udział on zaczął do mnie gadać jakby znał mnie już wcześniej. gadaliśmy dalej jakby nigdy nic i było fajnie.Później przez 3 dni nie widzieliśmy się .W końcu któregoś dnia napisał do mnie i tak zaczęliśmy gadać Rozmowa rozwijała się zaskakująco korzystnie;p Często spotykamy się w szkole i praktycznie jesteśmy nie rozłączni Kiedy nawet rozmawiam z innymi ciągle czuję jego wzrok na sobie a kiedy ja na niego patrzę on odwzajemnia to swym zniewalającym uśmiechem . Z czasem zaczął mi się podobać jeszcze bardziej.i kiedy zaczęłam się w niego niexle wkręcać nasz wspólny kolega (który był o mnie zazdrosny jeżeli chodziło o każdego chłopaka)nagle zaczął dziwnie się zachowywać i pisać mi o tym chłopaku coraz to gorsze rzeczy i powiedział że Michał ma dziewczynę ! Michał ani słowem nie wspomniał że kogoś ma... Próbowałam jakoś Michała podejść czy to prawda ale zawsze moje próby okazywały się daremne ponieważ zawsze zachowywał się tak jakby nikogo w jego życiu nie było ...jeszcze jedna osoba mówiła mi że on kogoś ma ale sam zainteresowany ani słowem o tym nie wspomina... Nie wiem co mam zrobić bo zależy mi na nim strasznie ale z drugiej strony nie chce ładować się w ich związek bo nie chciałabym sama być tak potraktowana...;/ to tak w skrócie

Gość aduniaaa
no ale ja go nie chce tak kontrolować po za tym on ma telefon zawsze przy sobie ;p