Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjkl

Czy zdarzało się że facet namawiał was na rozbierane foty?

Polecane posty

Gość sdfghjkl

podobno często sie to spotyka

Gość huhuhahahah
a co ciebie namawia i nie wiesz czy sie zgodzic ?

Gość biip
my mamy takie foty.. on robil mi , ja jemu , sobie razem :)

Gość to zboczona jesteś piotrusiowa
wyobraź sobie sytuacje, masz brać ślub, wszystko już ustawione a twój narzeczony dostaje maila z twoimi fotami "w bieliźnie" :D..

Gość dla 50 partnerów
czy 100? :P

Gość ja keidyś namawiałam faceta
żeby mi zrobił takie zdjęcia, ale teraz się cieszę, że tego nie zrobił, bo od dawna nie jesteśmy razem. Nie czulabym się za dobrze wiedząc, że jakiś facet ma moje rozbierane zdjęcia i wali sobie przy nich konia na przykład... :o Nie wspomnę o tym, że mój mąż też mógłby mieć z tym problem...

"żeby mi zrobił takie zdjęcia, ale teraz się cieszę, że tego nie zrobił, bo od dawna nie jesteśmy razem. Nie czulabym się za dobrze wiedząc, że jakiś facet ma moje rozbierane zdjęcia i wali sobie przy nich konia na przykład..." ja swoich partnerów specjalnie podkręcałam,wieczorami przesyłając im moje foty :P ...nie wierzę ,że moi byli partnerzy aktualnie onanizują się patrząc na moje foty,teraz mają swoje partnerki od tego

Gość blokersonet.pl
Wielbicielko Piotrusia, przecież do trzydziestki mówicie nam "jesteś drugi" a po trzydzisestce "było ich tylko dwóch" ;)

Gość hehehe..........
Te najbardziej cwane mówią - namówil mnie chociaż nie chciałam, po imprezce wtedy byliśmy, alkohol no i stało się, zresztą długo z nim chodziłam... Ale jego nie kochałam, dopiero jak Ciebie poznałam to wiem co to prawdziwa miłość..Misiu :)

Gość no ten mój którego namawiałam
nie ma od tego czasu partnerki (3 lata...) i wiem, że ciągle do mnie czuje miętę. Więc ryzyko zabawiania się przy tych zdjęciach byłoby...

Gość oczywiście mówia też
że z poprzednimi nigdy nie miały orgazmu, a do seksu oralnego to się żadna za nic nie przyzna...obłudne jesteście :o

Gość AaliyahDanaHaughton
zgódź sie a potem bedziesz żałowała do końca życia jak sie rozstaniecie a Twój facet pokaze te foty kolegom albo wklei w necie, nie badz naiwna!!

pain au...- hmmm... kusili mnie różni fotograficy,ale nie potrafiłabym rozebrać się przed obcym facetem chyba...dlatego foty staram się robić sobie sama i wychodzi mi to nawet całkiem nieźle,to nie tylko moja opinia :P

" zgódź sie a potem bedziesz żałowała do końca życia jak sie rozstaniecie a Twój facet pokaze te foty kolegom albo wklei w necie, nie badz naiwna!!'' nie wiem jak inne ale ja nie umawiałam się nigdy z głupkami,którzy widzą coś zabawnego we wklejaniu fotek swoich byłych partnerek do sieci...rozstawałam się zawsze w zgodzie ;) ...no może raz w kłótni,ale tamten akurat nic ode mnie nie dostał :P

Gość babcia krysia
Wielbicielko Piotrusia Piotrus musi byc zazdrosny..