Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana karolcia

czy istnieje prawdopodobienstwo zajscia dziewicy w ciaze ?

Polecane posty

Gość załamana karolcia

w dniach plodnych spotkalam sie z moim byłym chlopakiem. najpierw ja mialam reke w jego spodniach potem on mial swoja reke na mojej w jego spodniach i potem on mial reke w moich spodniach. jestem dziewica. pierwszy raz cos takiego robilismy. czułam ze jego czlonek jest na dlugosci tak jakby spocony. po ok. 5 minutach on sam sie soba "zajał" i juz mnie pozniej nie dotykał. dodam ze nie wkładał mi palców do srodka tylko dotykał mnie powierzchownie na łechtaczce. czy moge byc w ciazy ? bardzo sie denerwuje poniewaz nie jestesmy juz razem. prosze o szczere i powazne wypowiedzi.

Gość załamana karolcia
bardzo dziekuje, tym bardzoej ze on mnei po tym wszystkim zostawil bardziej sie denerwuje ze moglo cos tam byc ... niecierpliwie czekam za okresem..

Gość Adelinka
mozesz byc w ciazy... grtuluje!!:)

Gość załamana karolinkaaaaa
czyli są szanse na ciaze ???? jestemzałamana. strasznie boli mnie brzuch od 3 dni.

ale dziewczyno czym ty sie schizujesz?? nie dopatruj sie zadnych objawów! nie obraź sie bo nie o to mi chodzi ale czy ty masz 16 lat? nie spotkalam sie z ciężarną dziewicą... Ty chyba nie wiesz jak dochodzi do zapłodnienia? nie jestem wredna tylko chce ci wytlumaczyc:) jezeli nie uprawialiscie pelnego stosunku itp to nie jestes w ciazy

pisałam przecież że sznse równe ZERU!!!! Jakas pomarańczka ci napisała dla zgrywu a ty znów w panikę wpadasz

mia 80 - a z tobą nie w pełni się zgodzę, bo dziwicy można na palcach przenieść spermę do pochwy i to do ciąży wystarczy, mimo iż błona dziewicza nie naruszona. Ona nie jest ze stali i ma otworki, które swobodnie plemniki przepuszczą

Gość Adelinka
przestancie ja pocieszac ! jest w ciaży! jak ja boli brzuch to napewno|! a na drugi raz jak sie bierzesz do seksu lub "wkładania rąk do spodni" to skoncz najpierw 14lat ok?

Adelinka/ ty to jestes wredna ja jestem w 4 miesiącu ciąży i bolący brzuch to nie jest objaw pewny, wiec nie wciskaj dziewczynie szajsu ze jak brzuch boli to sie jest na pewno. masakra. Co fakt to fakt ze do seksu itp trza być dojrzałym, ale cóz...

a to ciekawostka jakaś z tym bólem brzucha w ciąży. Mam dwójkę dzieci i jakoś nie zauważyłam, żeby mnie w tym czasie brzuch bolał. Boli to poród a nie ciąża :)

hehe no to jak masz dwójke dzieci to na pewno masz dowiadczenie w porownaniu do tej jednej co twierdzi ze bol brzucha to objaw ciazy hehe tak pobolewa podbrzusze ale to jak dzidzi rośnie bo macica sie rozciąga tak jak mnie np teraz pobolewa:P a dziewczyna sie schizuje:P

Gość Adelinka
wredna? bo brzydzę sie zwykłą głupotą?

Gość załamana karolcia
mam 22 lata. zostwił mnie chłopak. nie mam sensu zycia. wiem ze takie przypadki zajscia w ciazy sie zdarzaja tylko kto sie do tego przyzna ? w mojej sytuacji szansa 1/10000 . juz nawet nie o to chodzi mam taki metlik w głowie powiedzialam mezczyznie na ktorym mi zalezalo ze jestem dziewica, przytulil mnie i powiedzial ze nie musimy sie spieszyc itd. po 10 min. SAM SIE ZASPOKOIŁ ( czy to jest normalne????) jak skonczyl zapytalam sie czy moge bc w ciazy to zapytal czy mam 15 lat. a po 2 dniach mnie zostawił. wiem ze to dziecinne pytanie ale kurcze ine mogl mi tego inaczej powiedziec. i zamiast sie zaspokajać pogadac ze mna o tym dziewictwie jakie mam poglady dlaczego kiedy chcialabym to zrobic i jak itd.... no gdy komus na kims zalezy... ;(

Gość 0-700
ja bym sie do ciebie nie zbliżał na odległość wyciągnięcia kija jeżeli to co piszesz jest prawda...ty masz 22 lata? i od dotknięcia cię w łechtaczkę zajdziesz w ciąże? to gorzej niż głupota!!

Gość załamana karolcia
jestem zestresowana ;( mam probley z tym byłym chłopakiem ;( dostałam okres tak jak planowo powinien byc, pod koniec okresu zrobiłam test / negtywny/ jednak nadal bardzo sie denerwuje ;( boli mnie brzuch mam wrazenie ze przytylam na brzuchu biust mi urósł i czuje suchosc/ swedzenie miejsc intymnych. nie wiem czy to ciaza czy jakas infekcja czy stres ;( łatwo jest krytykować i wysmiewać - naprawdę się tym wszystkim przejęłam. proszę o szczerą odp: 1) czy to moze byc ciaza ? 2) czy jak ma sie okres i test wychodzi negatywny to jakos te plemniki maja szanse przezycia ? ten okres mialam skapszy niz zazwyczaj - nei wiem czy to stres...zawsze mam 7 dni..teraz 5

witam, byłam z chłopakiem przez całą noc, nie kochaliśmy sie tylko on dotykał mnie penisem bądz ręką w okolicach pochwy. Nie doszedł do wytrysku - to wiem napewno, ale co do sluzu przed wytryskiem - nie mam pojęcia. To był pierwszy ( i jak narazie ostatni) taki wybryk. Jestem jeszcze dziewicą. Boje sie, bo po tym jak dotykał mnie penisem w okolicach pochwy, zrobił mi palcówke i o ile był gdzies w okolicy ten płyn przed wytryskiem mogl go miec na palcach. Kolejnym aspektem jest fakt, że oboje jesteśmy palaczami (ja od 4, on od 7 lat) oraz dodatkowo on pali jeszcze marihuane a to podobno zmniejsza płodność. Jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże? CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!