Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka17

jak zdobyc chlopaka?

Polecane posty

Gość kaka17

jestem ladna, inteligentna...niczego mi nie brakuje...mam 17 lat i zakochalam sie w pewnym chlopaku. Prawie codziennie rozmawiamy ze soba przez gg ale w szkole jeszcze nam sie to nie zadrzylo! zawsze sie tylko do siebie usmiechamy, patrzymy na siebie czasem jest to jakies pojedyncze zdanie... jak sprawdzic czy mu na mnie zalezy...a raczej czy zaley mu na bliszym pozaniu mnie... jak moge go zdobyc? blagam pomozcie!! bardzo chcialabym sie z nim spotkac i porozmawiac...ale czy dziewczynie wypada pierwszej prosic o spokanie??

pokieruj tak rozmową na gg(jesli tak ci wygodniej z nim gadać) żeby Cie gdzieś zaprosił...albo wymyśl jakiś pretekst typu "ooo masz odcinki hausa? weź mi zgraj na płytkę prosze, bo ja mam wolne łącze i mi sie długo ściaga" albo "zawsze chciałam przeczytać tę książkę, pożyczysz?" itp itd co kolwiek apropo waszych rozmów jakiś pretekst na spotkanie i porozmawianie, niby zwykły , znajdziesz. a w rozmowie na realu powinnaś się zorientować czy coś jest na rzeczy chyba że typek jest niesmiały.

Gość kaka17
ten chlopak jest mega przystojny i zaimponowal mi tym ze przychodzac do liceum byl przystojny a zarazem bardzo niesmialy...ale z czasem zaczal robic sie coraz pewniejszy siebie

Gość kaka17
nie wiem po co wam moja fota niby nie potrzebuje waszej rady sa tu ludzie ktorzy mi doradza bez zadnej foty...debile ;]

Gość kaka17
Ty nara! to jest moj temat;]

Gość gongo8989475
a wlasnie ze ja jej bez foty doradze:) daj sobie i chlopakowi troche czasu:) mysle ze wszystko bedzie dobrze:)

Gość kaka17
sorry bardz ale ktos sie za mnie podszywa...ja tej foty nie wrzucilam

Gość pinkponk84093753q9478
blokers jest glupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uhuhujezu656
wyrzucmy stad go!!!

Gość ajajestemmadzialenka
nie masz prawa korzystac z kafe!