Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprykaczerwona

buty do czerwonej sukienki- mogą być?

Polecane posty

Gość buty super
uwazam, ze pasuja, ale moze inny kolr, chocby srebrne lub czarne bo za duzo tej czerwieni

Gość paprykaczerwona
naprawde za duzo czerwieni? a mogly by byc srebrne? jaki kolor najlepszy? prosze o rade?

akurat laska ze zdjecia to by miala wszystkie oczy na sobie w tej sukience i butach bo ma dobry kolor skory. jesli nie jestes opalona to lepiej poszukaj czarnych. no i na obecna pore roku odsloniete palce juz nie halo ale sukienka boska :)

Gość paprykaczerwona
No wiec jaki kolor tych butow wybrac? a propo mam ciemna karnację, a buty coz.. odsloniete palce mogą być, bo w koncu wesele będzie w ciepłym miejscu prawda ?:)

Gość niesmak
Na wesele czerwona sukienka? Szczyt nietaktu.

Gość paprykaczerwona
yyyy a jaki to nietakt bo nie rozumiem :o

Gość niesmak
Nie powinno się ubierać czerwonej sukienki na czyjs slub, wesele, bo to źle wróży.

Gość paprykaczerwona
no daj spokój a myslisz ze ja znam jakies głupie przesądy :) to odchodzi do lamusa! zawsze bedzie ktos kto bedzie mial czarna , czerwona czy zoltą i nikt z tego afery robic nie bedzie :o

Gość niesmak
Wiesz, w tym dniu to panna młoda ma na siebie zwracać uwagę, a nie ktoś, kto przychodzi ubrany na czerwono... Może nikt Ci tego nie powie prosto w oczy, ale napewno będą szepty, a i pannie młodej może być przykro. Ale jak uważasz.

Gość paprykaczerwona
panna mloda zawsze robi najwieksze wrazenie, obojetnie jak goscie sa ubrani:)

Gość niesmak
Czasami wrażenie też robią goście...i zapadają w pamieci na wiele lat.

Gość jusaaa
nie słuchaj tych bzdur.Sama byłam panna młodą niedawno i 2 dziewczyny miały czerwone sukienki.Absolutnie mnie nie przyćmiły (mimo że miałam raczej skromna suknię) i nie nie zapadły specjalnie w pamięć bo były również inne nie w czerwonych kieckach które też wyglądały pięknie..

Gość paprykaczerwona
nie przesadzaj :o ta kiecka nie jest nie wiadomo jak strojna i "wywalona w kosmos" :o ej ile ty masz lat ? 50?:o :)

Gość paprykaczerwona
jusaa- dziękuję bardzo za te slowa:) moze w takim razie Ty mi doradzisz coś o kolorze butów?:) jakie miały u Ciebie te w czerwieni?

Gość eeeeeeee tam
Nietaktem jest na wesele ubrać się na biało... Świetna sukienka i śliczne buty. Zeby nie było zbyt czerwono, powinnaś przełamać to jakimś wyraźnym dodatkiem. Może na szyję jakiś bogaty i długi naszyjnik, nawet cyrkonie...albo długie kolczyki. Powiedz jaki masz kolor włosów i karnację, bo to ma spore znaczenie jeśli chodzi o całość

Gość jusaaa
akurat pamiętam bo jedna to moja siostrzenica.Ona miała srebrne buty i srebrne dodatki (19lat) a ta druga (aż sprawdziłam na zdjęciach -sukienka baardzo podobna do Twojej) też srebrne:)

Gość paprykaczerwona
eeee tam- ja mam dlugie czarne włosy i ciemną karnację... czyli mogą byc czerwone buty? czy lepiej np satynowe jakies srebrne? bo bede miala kolczyki i taki naszyjnik ala delikatna kolia z cyrkonii plus srebrna wyrazna bransoletka... i nie wiem na co sie zdecydowac jesli chodzi o ten kolor butów.. mam czarne czółenka ale one sa lakierowane,wiec te chyba odpadaja...musze cos kupic...

Gość paprykaczerwona
jusaaa- dziekuje! coraz bardziej przekonuję się do srebrnych butów.. nawet szukam czegoś na allegro...

Gość jusaaa
może dlatego że jej sukienka na delikatną aplikację z cyrkonii w miejscu gdzie Twoja ma rozcięcie, poza tym wygląda tak samo.Myślę że czarne buty i torebka też by pasowały,ale ja bym założyła czerwone, szczególnie jak jesteś opalona

Gość ananana
widzialas ze te buty kosztuja 79 za sztuke a nie za pare??? uwazaj zeby ci jednego nie wyslali :D

Gość czerwona sukienka jak
najbardziej na wesele ;) Jaką ma ubrać? czarną? różową? białą? :o Nie każdy (np. ja ) lubi kolory zielone, fioletowe, niebieskie itp. Jeśli chodzi o buty to wolałabym czarne.

Gość eeee taaaam
Moja droga. Bierz czerwone buty!Będzie pięknie. Upnij koniecznie włosy i wepnij w nie coś błyszczącego, też z cyrkoniami najlepiej.Nie bierz srebrnych butów, zgasisz efekt.Poza tym srebrnych wiecej nie założysz, a te szpilki beda super wygladaly nawet do jeansów

Gość czarne buty bylyby lepsze
tak poza tym srebrne dodatki i bedzie super

Gość bbbbzzzz
Sukienka jest do du.py, może na zdjęciu wygląda jeszcze w miarę, ale w rzeczywistości to zwykła chińska szmatka. Buty jeszcze ujdą.