Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja37

nieszcześliwa żona

Polecane posty

problem jest od początku....jednak oszukiwałam siebie ze z czasem sie poznamy nauczymy i bedzie ok.Tak mamy dzieci

Gość emma baton
Ja bym na Twoim miejscu znalazla kochanka i wcale sie z nim nie kryla. Ten Twoj maz to jakis imbecyl i egoista... Nie wyobrazam sobie takich sytuacji trzech po kolei a co dopiero przez lata. Toz to zyciowa porazka 😭

emma baton ....masz racje to życiowa poraka i tak sie czuję. Nic z tym nie zrobiłam bo są dzieci...zawsze tłumaczyłam sobie ze nie moge byc egoistka,jednak zycie mija ....a co ja mam z tego? Kiedys naprawde liczyłam że to się zmieni.Teraz wiem jak bardzo oszukiwałam siebie. Powiedziałam mu kiedys po kolejnym nieudanym razie że sam mnie pchnie w ramiona innego mężczyzny. Mysisz że zaczął się starać? Nieeee nic z tym nie robi. Nie wiem czy spotkam kiedys kogoś odpoiwedniego...ale jeśli tak to nie bede się przed tym bronić. Bo teraz to na prawde czuję się jakbym przegrała życie. Mozna oszaleć!!!!:(

Gość emma baton
Mi sie zdarzyl taki koles ktory szybko konczyl [dwa ruchy worek suchy] i sobie myslalam "do trzech razy sztuka" no i czwartego razu juz nie bylo... Ale po takim niedokonczonym razie (x3) chodzilam 2-3 dni na wkurwieniu to po co mi taki nieudacznik? Porazka.....

emma baton ....no właśnie super zrobiłaś że nie pozwoliłaś na wiecej razy,ja mam za swoje bo jeszcze wyszłam za mąż za kogoś tak szybkiego. Mam za swoja naiwność.

Gość emma baton
Dlaczego to zrobilas? :(

emma baton ......boszeeeeeeeeeeeeeeeee nie wiem :( byłam młoda i głupia.Chyba nic nie wiedziałam o życiu.Gdybym wtedy miała obecną mądrość nigdy bym sie na to nei zgodziła :(((( a tak pojawiły sie dzieci .....

Gość emma baton
No to siara 😭 Ewakuuj sie...

emma baton ....to nie takie proste ...tu mam dom i dzieci maja dom + ojca ktorego kochaja ;(

Gość emma baton
Czy to dom? To co bedzie? :(

Gość My Lord
jestem zwarty i gotowyby zostac Twoim kochankiem ;)

emma ...nie wiem :( moze pojawi sie ktoś kto przerwie ten marazm,bo tak sie zyc nie da

Gość Łowca skór
Oj Ala. Twoj chlop potrzebuje tabletek! PAVULON !!!!!!

Gość emma baton
Ja wiem ze sie nie da :(

Gość My Lord
alicja37 j.w. jestem i czekam:)

Gość emma baton i lowca skor
blokers dajze se juz chlopie siana

Gość Łowca skór
To poka fote

Gość do oautorki tematu
dwa wyjscia sa z tej sytuacji 1) narzekasz i nic nie robisz 2) bierzesz rzeczy w swoje rece czyli: narzekasz na gre wstepna... wyobraz sobieze ty tez mozesz ja zainicjowac, i nikt ci nie kaze rozkladac nog zanim nie bedziesz gotowa. Wiec nastepnym razem nie daj sie przeleciec zanim nie jestes gotowa. Mozesz wymyslic jakies zabawy ty, moze on po prostu nie ma wyobrazni! po drugie, przedwczesny wytrysk mozna opanowac kiedy ty jestes na gorze. Poruszaj sie tak jak ty lubisz, po prostu zapowiedz mu ze masz ochote na orgazm i ze dzisiaj po prostu go uzyjesz.... przeciez ci nie odmowi. Szybko zauwazycz ze ruchy ktore tobie sprawiaja przyjemnosc niekoniecznie doprowadza go do orgazmu. ps na tym forum nie znajdziesz zetelnej odpowiedzi, moze najlepiej spotkac sie z seksuologiem?

Gość Romano Sexmacher
Puknołbym cie w czekoladowe oko aż by zahuczało :)

coś tu cisza zapadła :( może znajdzie się ktoś kto miał podobne problemy i udało sie wyjść z tego? :)

Gość Antek Bereda
Na tym forum są tylko wymagające dziewczyny w tym względzie. Facet z małym ptakiem, z problemami w seksie (nawet niedoświadczony) czy pustym portfelem jest smieciem ;)

Gość Gangbang Miszczu
Alu przyjmij moje zaproszenie na gangbang party, które za tydzień odbędzie się w Wieliczce :)

Gość eksy
idzcie do poradni, a czytałaś "sztukę kochania" michaliny wisłockiej? myślę że Twoje uwagi miały na męża odwrotny skutek od pożądanego, rozumiem że masz swoje potrzeby, może psycholog?

eksy ,,,,wiem ze moje uwagi nie byly na miejscu ale ta jego obojętność doprowadziła mnie do tego ze powiedziałam co powiedziałam.Kiedyś....probowałam rozmawiać zachęcałam do lektury owej książki....specjalnie kupiłam inną probowałąm go namóić do ćwiczeń które miały pomódz w rozwiązaniu tego problemu.Zorganizowałam wspólne oglądanie i czytanie książki ...wiesz co zrobił ? zasnął :( co mam jeszcze powiedziec?

Gość eksy
pogadajcie ze specjalistą, z seksuologiem - niestety nie mam innego pomysłu :(

u psychologa byłam ...wiem ze zle zrobiłam urażając jego męską dumę...Jednak te spotkania nie naprawiły problemu.Ja sama nie jestem w stanie zbyt wiele zrobic.a do seksuologa to chyba powinien on pojść by pokazać że nie jestem mu obojętna,że chce cos z tym zrobić.Nie wiem ile wytrzymam :( Pewnie jeśłi nic z tym nie zrobimy rozpadnie się nasze małżeństwo.

Gość Gangbang Miszczu
Pamiętaj o mojej propozycji :)