Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfrrgrg

jazda a instruktor

Polecane posty

Gość fdfrrgrg

zaczęłam trzecią jazdę i instruktor odrazu kazał mi jechac na miasto. Nigdy nie miałam stycznosci z samochodem i duzo nie wiem i mi się myli. Dziś krzyczał na mnie ze mam gdzieś, że w dupie itp.to .. co do mnie mówi.to normalne?? Bardzo sie stresowałam jazdą miejską a tu jeszcze nie wiem czy juz moge puscic sprzegło bo on nie mówi, a jak sie spytam to twierdzi ze nie wie czy ja jestem osoba myslaca, normalna ze takich rzeczy nie wiem... i że jazda ze mna bedzie zabawna.i on twierdzi ze nie rozumie mojego jezyka, co do niego mówie (mojego rozumowania). Cały czas prawie czuje sie zawstydzona i mam dosc. Mimo ze innym idzie gorzej to jak obserwuje nie krzyczy tak.

Gość fdfrrgrg
jest miły jak jest dobrze i żartuje, ale niektóre odzywki...no rozumiem jest człowiekiem ale ja nie jestem widac gotowa skad mam wiedziec jak to wszystko działa

Gość ...........oj............
Kazał Ci jechać na miasto na 3 jeżdzie? Ciesz się żę nie na pierwszej;) Siedziałaś już kiedyś za kierownicą? Czy to są Twoje pierwsze razy? To raczej normalne że na 3 jeżdzie ludzi już zaczynaja kumać o co w tym wszystkim biega. Sprzęgło puszczasz powoli jak ci auto zaczyna ruszać i zaczynasz gazować-przynajmniej ja tak robię, nie wiem jak inni:) Zmień instruktora jak ten Cię stresuje. Nie warto marnować i Twojej kasy i jego czasu. Pamiętaj że to Tobie powinno zależeć żeby tego wszystkiego się nauczyć a nie jemu:)

Gość fdfrrgrg
na pierwszej i drugiej jezdzie jechaliśmy obrzeżami, a na trzeciej na miasto. Nigdy nie siedziałam za kierownica. Mam problem kiedy dac luz, kiedy puscic sprzegło, gaz itp.

ja też nie miałam styczności z autem jak szłam na prawo jazdy... na pierwszej godzinie, wyczuł, że ja nic nie wiem :) to na spokojnie zawiózł mnie na taki plac, i tam wszystko wytłumaczył i jeździliśmy w kółko hehe żebym obczaiła co i jak ..... później już się odwiozłam sama do domu... i kolejne jazdy były na mieście. Naprawdę bardzo fajny gość, później jak nabrałam pewnosci i jeździłam szybciej , to w żartach mówił, że chyba chcę go reanimować jak tak pędzę... podsumowując zdałam za 1 razem, nie mając nigdy styczności z autem, nawet w domu nigdy rodzice nie mieli

Gość fdfrrgrg
no ale odzywali sie tak, że w dupie itp?? krzyczeli?

Ja tez odrazu na pierwszej jezdzie w centrum warszawy wyjechalam :D a Ty poprostu zmien instruktora. w czym problem? to nie normalne ze tak sie do ciebie odzywa..ktos kto ma tak duzy problem ze soba, nie powinien jednak uczyć.