Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wódz IV Rzeszy Polskiej

powinniśmy podbić Szwecję

Polecane posty

Gość Wódz IV Rzeszy Polskiej

Ich jest tylko kilka milionów..łatwy łup...grabieże, nowa kraina do zasiedlenia i piekne blondynki (facetów by się w większośc wybiło, niektórzy byliby niewolnikami)...powinniśmy sie tam wybrać.

Gość vvvvv
Siły zbrojne Szwecji : armia lądowa 44 500, marynarka wojenna 12 000, lotnictwo 8000 Powodzenia

Gość Oszczędźcie Basshuntera

Gość vvvvv
oszczędźcie Dr Albana

Gość Możecie dobić dr Zosię

Gość a jak podbijemy Szwecję
to ruszymy na Norwegię i Finlandię :classic_cool:...i cały półwysep skandynawski będzie nasz

Gość norwegia ma dużo ropy
przeciągnie się rurociągi i będziemy miec za darmo, paliwa potanieją :) można by przy okazji wziąc pod buta Litwę (mała pchła), Słowację, Czechy i Ukrainę :classic_cool: Bylibyśmy potęgą, teraz brak nam przestrzeni życiowej :o

zacznijmy od litwy: ich tam mniej niż w mazowieckim ludzi albo i samej warszawie z okolica tak że ja mam taki plan: najpierw litwa, zabieramy całość. następnie rozmowy z ruskimi: bierzemy zachodnią łotwę oni wschodnią oraz estonię a dla nas obwód kaliningradzki. kolejnym krokiem będzie:rosja bierze gruzję. następnie rozbieramy ukrainki, tzn ukrainę, ruscy biorą wchódnią część my zachodnią. W zamian za wspomniany obwód kaliningradzki ruskim przypada większa część ukrainy.

Gość Litwa Łotwa i Estonia
Litwa = województwo litewskie Łotwa = województwo łotewskie Estonia = województwo estońskie Te trzy kraje kiedys juz do nas należały, były to tzw Inflanty :)

Gość rtdf
"piekne blondynki?????" a co, moze nie? :o

" [zgłoś do usunięcia] Juliusz Cezar (juliuszcezar.imperator@gmail.com) amant idź się sztachnij Tabunu bo bredzisz ☻/ Morituri te salutant , Dictator Perpetuus /▌ / l http://www.youtube.com/watch?v=TC9HbgEAOpA d b -------------------------------------------------------- ------------------ Gaius Iulius Caesar, Gajusz Juliusz Cezar, Cezar, ur. 12 lipca 100 p.n.e. (13 lipca 102 r. p.n.e. - koncepcja Mommsena i Diona), zm. 15 marca (idy marcowe) 44 p.n.e. - rzymski polityk, wódz, dyktator i pisarz. Sławę zdobył dzięki namiestnictwu w Galii i dzięki pomocy swych żołnierzy udało się mu pokonać opozycję, skupioną wokół senatu i Pompejusza - tzw. optymatów, aby następnie, po wieloletnich walkach, przejąć pełnię władzy w Rzymie. " Wcale nie bredzę bo mam dowody na to że to mój pomysł:P.

Gość Ojczyzna Wzywa
Polska stała sie zbyt leniwa, jak owca która pasie się spokojnie a czasami ktoś ja strzyże dlatego czas abyśmy zmienili sie w drapieżnika jakim kiedyś byliśmy