Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papużki faliste 09

Znacie jakieś podobne piosenki do tych?

Polecane posty

Gość papużki faliste 09

Hej! Może ktoś z was słucha takich piosenek i zna ich więcej :) Byłabym bardzo wdzięczna za jakieś tytuły. Nie muszą być koniecznie o miłości, chodzi mi głównie o taki podobny styl, np : Kelly Clarkson - Because of you Toni Braxton - Unbreak my heart, Spanish Guitar, Sarah Connor - From Sarah with love Declan - Tell me why Evanescence - My Immortal, Innocence Natalie Merchant - My skin Mariah Carrey - Hero Szczególnie te pierwsze. ... Są takie pełne emocji i uczuć... Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi i mi pomożecie. Bo np oprócz tej jednej, to więcej piosenek Clarkson mi się nie podoba :(... Bardzo proszę :)

Gość skasienka90
pierwsze moje skojarzenie to Whitney Huston .. a tak później to np sarah mclachan, natasha bedingfield ale nie wiem, czy ci to pasuje.

Gość na teraz tylko to mi przychodz
Mariah Carey - Without you Whitney huston - I will always love you jon bon jovi - always

Gość o jany julek
niestety jestem starej daty ... mi sie właśnie te podobają

Gość papużki faliste 09
Hej, dzięki dziewczynki że odpowiedziałyście :) Może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? :)

Gość zaraz zaraz jak to było
moze np: woman in love sarah brightman - capitan nemo no i właśnie mariah carrey nie wiem czy pomogłam :)

Gość papużki faliste 09
hej! :) jasne że pomogłaś :) zaraz sobie przesłucham :) a może komuś jeszcze coś przychodzi do głowy?