Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jania wzór do nasladowania

JAK TAK MOŻNA, CO ZA GROM!!!!!

Polecane posty

Wzburzyłam się dzisiejszego wieczoru i do tej pory się trzęsę :O :O Była dziś z kuzynką na cmentarzu u dziadka :O Kupiłam trzy najpiekniejsze kwiaty po 38 zł za sztukę i dużo zniczy, ale takich wielkich, co długo się palą :O A co kupiła kuzynka? :o :o Kupiła trzy najtańsze znicze, takie maluteńkie po złotówce :O :O Kwiata nie kupiła ani jednego, wydała tylko trzy zł :O :O :O Co za krowa z niej, aż mnie zatkało :O :O :O

zgroza... normalnie afront straszny ludzie to elementarnego poczucia kulturyzmu nie mają, żeby beleco na grób przynieść i położyć

Gość kaskadka
no lepiej zrobic z grobu choinke bozonarodzeniowa co nie Jania?

ja osobiście to zawsze wyszukiwam największego znicza jaki mogę unieść, żeby rodzina widziała i sąsiedzi widzieli, że ja na drogich zmarłych nie skąpię i se od gardla jestem gotowa ująć a wionche i znicza na groby zatargam

Gość Krytykantka 88599pff
może nie miała pieniędzy ?! po co wydawać tyle kasy na zmarłych? Ważna jest pamięć o zmarłych, a nie ilość wydanych pieniędzy na znicze i kwiaty

Gość ddddddddddddddddddddddddududu
Ale ty głupia jesteś Jania. Daj na mszę lepiej - co ma za pożytek zmarły ze znicza. Taka stara jesteś a taka głupia. Jeszcze jak płonie po drugiej stronie, a ty mu znisz kupisz za 120 zł, a na mszę nie dasz. Jakbyś była mądra to byś mogła być medium kto gdzie poszedł po smierci, czy warto płacić , takie rzeczy. Ja nie mogę takich rzeczy robić bo mam za dużo grzechów ogólnie - róznych, w ogóle jestem mało RELIGIJNA, ale religijne osoby SPOKOJNIE powinny zaraz wiedzieć kto jest w niebie , kto w piekle , ktow czyśccu - moje zdanie. O ile nie grzeszą. Jak grzeszą to już mają tak sobie tam. Na przykład ja mam taką ciotkę co nie grzeszy i ona ma takie zdolności. A ja np. nie bo ja mam wszystko w d... i tak dalej :( Poza tym ja bym za to kasowała - a to nie wolno.

Nie pojmuję, jak mozna takie byle co przynieść, tym bardziej że ja zapłaciłam więcej niż 100 zł za ten jeden grób, dałam tez na msze za dziadka :O A kuzynka nie chciala się także dołożyć do dania na msze, w tamtym rok także się nie dołożyła :O :O Krowa! :o

Np. raz wiem, że ta krewna opowiadała, że widziała osobę zmarłą W CIELE. I zniknęła. I czemu to tak się dzieje? Bo ta osoba jej nienawidziła i była w piekle - moja odpowiedz. No ale do końca nie wiem...

Hej ty tam, nie posądzaj mnie, że nie dałam na Mszę, bo ja zawsze daję na Mszę :O :O Nie należę do osób, które oszczędzałyby na Mszy :O :O :O Nie podszywać się

Pamieć - co to jest pamięć. Zapytaj tych co mają Alzheimera. Liczy się MODLITWA!!! i tyle. Pamięć - niektórych lepiej nie pamiętać. A w Polsce wszyscy pamięć o zmarłych... wy jesteście świetni. A obecnie to tylko jedzenia na tych grobach nie ma. Paszteta se tam zróbcie - dosłownie jak dla mnie. :(

wy sie w ogóle nie znacie, ze krytykujecie autorkę tego postu z samej góry (tak od razu pierwszego jak się stronę w górę przejedzie za pomocą pokrętełka w myszce) bo jak nas sąsiedzi i rodzinka ze zniczem i wionchą na Święto Zmarłych widzą tak nas piszą a chyba każden ochoczo się zgodzi iż nie ma rzeczy ważniejszej nad naszą reputację, no chyba że z wyłączeniem naszej reputacji na naszej klasie, która już w ogóle jest kluczowa w ważność

pouszczę szpary każdemu poniżej 40 roku życia :)

drżyjcie pierdzibąki ja Japonśki Mistrz Smoków z Bąków rozgromię was w puch i w pyl !!!!!! tak nam dopomóz buk!

Jak zarobas jesteś, to kupuj...tylko po co??Chcesz sie pokazać jaka to Ty nie jesteś wspaniałomyślna?? Ile jesteś wstanie przeznaczyć pieniedzy na grób dziadka...a liczy sie pamięć a nie obwieszony grób.Myślę ze tam w gorze to kuzynka będzie miała plusa a nie Ty pycha przez Ciebie przemawia i gniew...