Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość życia

chcę umrzeć

Polecane posty

A to ważne dlaczego? Prawdziwy mężczyzna nigdy,co by się nie działo nie uderzył by kobiety i nie zachowywał by się tak. To zwykły palant,tak się zachowuję bo jest zerem.

Gość magdaaaaaaaa
Łukasz - wydajesz się być mądrym gościem... Jka to sie stalo ze na kafeterie trfailes? i jakie przezycie masz za soba?

Gość chcę umrzeć
Pamiętam jak mi opowiadał na początku naszego zwiążku,jak jego ojciec bił mamę...Płakał jakto mówił i przysięgał,że nigdy taki nie będzie,że jego rodzina to będzie świętość...A jest teraz dokłądnie taki jak jego ojciec

"Pamiętam jak mi opowiadał na początku naszego związku,jak jego ojciec bił mamę...Płakał jakto mówił i przysięgał,że nigdy taki nie będzie,że jego rodzina to będzie świętość...A jest teraz dokładnie taki jak jego ojciec" To jest właśnie to nasze popieprzone życie :/ Sam dziś mogę powiedzieć to samo,że nie będę jak ojciec. I jak Boga kocham,nie będę.

Gość magdaaaaaaaa
chcę umrzeć zrobisz mu loda i będzie po sprawie...

Gość magdaaaaaaaa
Mój ojciec również był alkoholikiem ( hmm..raczej jest), zniszczył mi kawał życia, mamie również... Ja przysiegłam sobie, że moja Rodzina będzie moze nie zamożna, ale przede wszystkim kochajaca, radosna, wspierajaca. chcialabym miec Rodzine, a nie "rodzine":( Moj ... nie moj, ktos z kim si epsotykalam, tez mnie uderzyl, nei raz i nie dwa, przyzwyczail mnie do tego i potem sobie tłumaczylam ze zasluguje na to, mimo ze nic zlego nie robilam, staralam sie, a on wszystko obrcal, krzyczal.. Agresja powodowala agresje, wiec i ja wybuchalam, potem plakalam i ne chcialam zyc. Momentem przelomowym bylo to, jak doprowadzil mnie do takiego stanu w jakim nie bylam, czulam si ejak nacpana i pijana, mimo ze nei wzielam zadnych srodkow odurzajacych, uderzyl mnie zwyzywal, wmowil cos czego nie zrobilam. Oddalam mu, poleciala krew z nosa, raz jeden go uderzylam w twarz, potem plakalam, przysieglam ze nigdy wiecej ... zmienilam sie, on nie... cierpie do dzis:( I czaem sie zastanawiam czy czasami nie jestem masochistka. Nie wiem juz co robc? Łukasz a jak si eTwoje życie uklada? Autorko topicu, a jak jest n aco dzien miedzy Wami??

Gość magdaaaaaaaa
To wyzej to oczywiscie podszyw, o tym lodzie:/ marny swoja droga. Dlatego go ignorujemy

Magdaaaaaaa: ja mam teraz 18 lat,ciężko powiedzieć jak mi się teraz układa w życiu,bo sam jeszcze tego tak na prawdę nie wiem. Wiesz,jestem bardzo podatny na ból innych ludzi(że tak to określę),samo czytanie waszych postów mnie boli,bo domyślam się co przeżywacie wy,partnerki tych ludzi. I naprawdę was nie rozumiem. Sam od ojca wyniosłem kilka rzeczy-zero alkoholu(ostatni raz piłem na sylwka) i szacunek do ludzi,zwłaszcza kobiet...nie wyobrażam sobie jakim człowiekiem trzeba być,żeby bić żonę. I jaką kobietą trzeba być,żeby to znosić. Zostaw go,dobrze Ci radzę.

"Ja przysiegłam sobie, że moja Rodzina będzie moze nie zamożna, ale przede wszystkim kochajaca, radosna, wspierajaca. chcialabym miec Rodzine, a nie "rodzine"" Mogę powiedzieć to samo. Ja,żonka,córeczka,syn...a reszta jakoś pójdzie,bo dobrzy ludzie dostają zawsze coś od życia.

Gość andziulinek
zrob mu laske