Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest chore

Jestem na diecie i nie chudnę /

Polecane posty

Gość to jest chore

Jestem już 2 tygodnie na diecie i nic ni schudłam! Ciągle ważę 65 kg ;/ Ale nie będę się poddawać, cały czas będę się odchudzać. Jeszcze 2 miesiące potrzymam tą dietę (1000 kcal /1200 kcal) może zobaczę jakieś efekty, ... mój pierwszy cel to dojść do wagi 60 kg Ale jestem zła;/ bo naprawdę wszystkiego sobie odmawiam, jem mało i ćwiczę, a waga stoi w miejscu

Gość to jest chore
co za późno?

napisz lepiej autorko co jadlas. bo jak owoce, chrupkie pieczywo i jogurty to nic dziwnego ze nie chudlas

Gość to jest chore
owoce jadłam max 2 razy dziennie, ale czesto 1 dziennie, wcale nie jadłam słodyczy, piłam duzo herbat ziołowych -oczyszczających, jadłam regularne posiłki (co 3 lub 4 godziny) 5 posiłków dziennie, na śniadanie kanapki, na 2 śniadanie kanapkę, na obiad zupę lub jakieś mięso, na podwieczorek jogurt lub owoc, na kolację zupę lub kanapkę

Trzy posiłki dziennie, owoce - tylko do południa, zrezygnuj z kanapek (tzn. chleba, bo jest z białej mąki) a ostatni posiłek jedz najpóźniej 3h przed snem. I więcej białka ( mięso, jajka, chudy biały ser). Jak będziesz jechała tak dalej na kanapkach i herbatkach oczyszczających to dojdziesz do mojej wagi, czego serdecznie Ci nie życzę. Pozdrawiam i powodzenia

piec posilkow to za duzo. kaman. ja nie wiem co wszyscy sie uparli zeby sobie insuline podbijac non-stop. poza tym nie jedz jogurtow i owocow na podwieczorek moze. na kolacje zero kanapek. jesz za duzo chleba. gdzie jest bialko?

Gość to jest chore
dharma - ale ja nie jem białego chleba;/ Wcale.. od miesiąca jem tylko czarny pełnoziarnisty chleb z CHUDYM BIAŁYM SEREM, jajek nie będę jeść bo nie lubię.. Mięso czasem jem Ostatni posiłek jem 4 godziny przed snem! H&M - mam nie jeść kolacji?! To wy chyba nie znacie się na dietach! Trzeba jeść regularnie aby nie rozregulować sobie metabolizmu. Jakbym jadła tylko owoce to owszem, mogłabyś mówić że sobie insulinę podbijam

jedz kolacje ale nie chleb. jesz duzo chleba, malo bialka i biorac pod uwage ze jesz piec razy dziennie - to zamiast sobie podtrzymywac metabolizm to sobie produkjesz insuline i przez to nie mozesz schudnac :)\

Gość drobniutka78
jak najbardziej regularne posilki i przede wszystkim wartosciowe bogate w blonnik:)

no, najlepiej herbalife :/ sorry. po prostu uwazaj na indeks glikemiczny, bo spozywasz duzo cukru. chleb - niewiadomo jaki - to ze ciemny to jeszcze nic. lepiej zboza jaies. bialy ser nasila bardzo produkcje insuliny. jogurt tez. owoce - cukier prosty. zupa - rozgotowane warzywa - wysoki indeks glikemiczny. zero bialka prawie, zero tluszczu. to znaczy, ze insulina ci sacze, a ona jest odpowiedzialna za rozbudowe tkanki tluszczowej a nie jej spalenie. insulina we krwi hamuje spalanie tluszczu. tyle. jedz zdrowe tluszcze i bialko. pelnoziarniste wegle - takie gdzie widzisz zboze, a nie z maki. warzywa surowe lub podgotowane itp.

Gość to jest chore
a mogłabys mi napisać co konkretnie mam jeść? bo wydaje mi się, że jeśli z tego wszystkiego zrezygnuję to nie będę miała co jeść, oprócz jajek(ktorych nienawidzę) mięsa (za ktorym tez nie przepadam) pieczywo WASA można jeść?

Gość to jest chore
można jeść musli ? z mlekiem? słyszałam, że mleko tuczy, a laktoza osadza się bardzo na brzuchu?

Gość pupuuupuupupp
up

jak cos przeklejasz z netu drobniutka, to podaj zrodlo "specjalistko" ;)

Gość uppuppupppu
upu

Gość mimi2608
ja 2lata po ciązy ważyłam 74 kg odstawiłam tylko słodycze, cole i nie słodzę herbaty ani kawy i schudłam 8kg ciagu 2,5 miesiąca a poza tym jem poprostu wszystko!

Gość to jest chore
wow to super. 8 kg to już połowa tego czego chcę schudnąć :) Byłabym przeszczęśliwa jakby też mi się tak udało. a smażyłaś mięso , jadłaś chleb, ćwiczyłas? Może u Ciebie się tak udało bo masz dobrą przem,ianę materii, ja niestety nie :( Muszę odstawić chleb i wszystkie chlebopodobne, ale ze smażenia mięsa nie zrezygnuję, muszę jeść mięso, a gotowanego ani pieczonego nie potrafię przełknąć ;/

Gość to jest chore
moj wzrost ; 165 cm a Twoj ?:)))

Gość pupuuuuppupupu
up

Gość puuupupupupuuuu
up

cześć dziewczyny ja mam 167 wzrostu waże60 kg jestem na diecie proteinowej schudłam 8 lilo chciala bym ważyć 55 ale proteiny juz nie działaja jaką diete mam zastosować teraz pomocy

mialam nadwage przy wzrośćie 167 ważyłam 97 kilo połowe straciłam dzięki tabletką adipex reszte dietą 1000 kalori puzniej znów przytylam zastosowałam diete proteinowa schudlam za poł roku 8 kilo z 68 do 60 i stop waga ani drgnie jużniedobrze mi od jajek kurczakow wołowiny

ważyłam 97 kilo przy wzrośćie 167 dzieki tabletką shud lam połowe drugą połowe straciłam dzieki diecie1000 kalori pożniej znów przytyłam obecnie jestem na diecie proteinowej z 68 schudłam 8 kilo i stop nie chudne

ja schudlam z 80kg przy wzroscie 170 do 65 kg. i teraz przytylam z 5kg ale ..... chodze na silownie. dzieki silowni schudlam tak duzo....i teraz czekam na efekty... i dlatego nie chudniesz. ruch to podstawa!

Poczekaj cierpliwie na efekty. Ja odchudzam się od lutego. Schudłam 23kg. Ostatnio waga stanęła w miejscu. Ale czekam cierpliwie, aż ruszy dalej w dół. Może spróbuj ćwiczyć :-)

Przyłączam się do "przedpiszczyń" - mało białka, za dużo węglowodanów. Nie jedz chleba ani produktów zbożowych typu makarony, ryże, kasze, płatki, skrobiowych warzyw, ograniczaj wysokoglikemiczne owoce. Nie jedz wędlin ani produktów gotowych - zawierają mnóstwo chemicznych dodatków, rozregulowujących gospodarkę cukrową. Gotuj sobie albo piecz chude mięso (ale z naturalnymi przyprawami, żadne tam torebkowe) oraz jedz ryby, zwłaszcza morskie - ale bez panierki. Odpuść sobie jogurty (sam cukier, chemia), zamień nabiał na algi typu wapienna (nabiał jest ciężkoprzyswajalny). Wprowadź do diety algę chlorellę - zawiera mnóstwo mikroelementów, działa jak błonnik, ale bez jego skutków ubocznych, a w dodatku reguluje uwalnianie cukru.

Gość to jest chore
oczywiście nie jem chemicznych przetworów, staram się jeść same naturalne, a na kolację białka :P chociaż czasem mam taką ochotę na jabłko. Dzisiaj już jest 19 dzień mojej diety, a ja schudłam dopiero 1 kg, ale wciąż będę na diecie:) jestem cierpliwa:) mam nadzieję, że potem waga będzie miesięcznie spadać przynajmniej 3 kg, a teraz idę poćwiczyć, Dziękuję wam za odpowiedzi, i bardzo wam zazdroszczę takich wyników! z 97 kg do 60 kg! wow, jestem pod wrażeniem:P

Gość to jest chore
Moje drogie, mam do Was prośbę . Ciągle jem to samo, jak chcecie sobie poczytać co to zapraszam na mojego bloga : www-odchudzanie-dorato.blog.onet.pl Byłabym wdzięczna za kilka komentarzy :* i już nie mam żadnych pomysłów na jadłospis;/ co mogę umieścić oprócz jajecznicy, owsianki, kurczaka, surówek, makreli, jabłka;/ ciągle jem to samo;/