Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest chore

Jestem na diecie i nie chudnę /

Polecane posty

Gość to jest chore
www.odchudzanie-dorato.blog.onet.pl oto adres:)

Gość puupupuppu
up

niewiem czy przy dieci proteinowej mogę sie cwiczyć a jesli przez to że będe cwiczyć stane sie napakowana

Gość to jest chore
kulturyści jedzą same białko i ćwiczą, więc nie wiadomo:P Ale oni musza baaardzo dużo ćwiczyć, więc jeśli będziesz troszkę ćwiczyć to jedynie umięśni i ujędrni Ci się delikatnie ciało:)

Gość to jest chore
mogłaby którą z was podać mi link do wpisu, gdzie piszcie sobie co zjadłyście itd?:) Chciałabym się dołączyć do odchudzających i wspierać nawzajem:)

ok. bylam na twoim blogu. 1) za duzo owocow i w nieodpowiedni sposob. chcesz zjesc owoc - zjedz na sniadanie ale jeden i na koncu posilku. na drugie normalna kanapka z chudym twarogiem albo szynka. nie jesz wegli zlozonych prawie. na sniadanie zamiast samego bialka jedz dodatek w postaci pumpernikla, platkow zbozowych itp. 2) twoje obiady to tragedia. gdzie sa warzywa? kapusta kiszona kazdego dnia to porazka zaraz napisze czemu 3) wywal ta makrele z kolacji. to sam tluszcz. i nie sluchaj ze zdrowy bo to bzdura. makrela jest wedzona, ma wiecej substancji toksycznych niz papierosy. poza tym - wedzona makrela ma ponad 1000mg sodu w 100g - to znaczy zawiera ogromna iloc soli. do tego konsumujesz kiszona kapuste ktora soli ma jeszcze wiecej, a ty jesz to dwa razy dziennie!!!!! to oznacza ze na wadze w zyciu nie bedzie rezultatu, bo twoj organizm zatrzymuje wode... masz naprawde kiepski jadlospis.

aha, i nie sluchaj ze masz nie jesc wegli zlozonych jak chleb. absolutnie musisz jesc. szczegolnie, ze przy taiej ilosci kapusty podejrzewam zwolniona prace tarczycy... a wtedy ograniczenie wegli na prawde doprowadzi do tragedii i zaczniesz tyc z powietrza :(

Gość to jest chore
dziękuję za odpowiedź:* w takim razie koniec z makrelą, ale co mam jeść w takim razie na kolację?! Ja myślałam, że to jest zdrowy tłuszcz! owoce w takim razie raz dziennie od razu po śniadaniu, a na drugie śniadanie mam jeść kanapkę?! przecież chleb tuczy :) No, ale jak tak mówisz to tak zrobię... a co nie tak z obiadami? przecież jest mięso i surówka - warzywa ryżu, makaronu, żadnych kasz nie jem Co mam jeść na kolację w takim razie? znów mięso?!

Gość jedz jakis ser bialy
sorry,ale przeciez nie bedzie tylko sie opychala ';zdrowymi ltuszczami' i warzywami -a troiche bailego sera ci nie zaszkodzi......... poza tym jeszcze jajka

Gość to jest chore
nie lubię jajek. a biały ser to co? może mam sam jeść, bez chleba?! odpada ! a chleba na kolację nie wolno Powiedzcie mi co mam zjeść na kolację

tunczyk z warzywami, bialy ser z warzywami, ja osobiscie jem i owoce i chudne (ale ja mam problemy z hipoglikemia wiec sie nie wzoruj moze :D ) najlepiej byloby sobie zawsze swieza rybke zaserwowac ale ludzie, kto ma na to czas i kase.... serek wiejski mozesz tez zjesc BTW: nie wyobrazam sobie bialego sera z chlebem, blee obiad to miesko i warzywa. u ciebie ta kapusta kiszona m isie nie podobala... nie mam nic przeciwko kiszonce ale nie codziennie po dwa razy w dodatku z wedzona ryba. makrela niby ma omega 3 ale w rzyeczywistosci proces wedzenia je bardzo redukuje, poza tym wedzona ryba jest niezdrowa (o! ciekawostka) jadaj wegle zlozone. rano, przed poludniem.. powaga

Gość to jest chore
a węglowodany złożone to co np ? chleb czarny ?? Mam prośbę :* Zaglądaj czasem na mojego bloga i napisz czy jest coraz lepiej układany ten jadłospis:* Bardzo mi pomogłaś:) Dziękuję:*

tak. ale nie kazdy, sprawdz sklad czy nie ma slodu albo karmelu, albo cukru oczywiscie :) najlepiej pumpernikiel (widac w nim ziarna cale pociete) moga tez byc platki owsiane jak juz musisz. bez wegli zlozonych mozesz spowolnic prace tarczycy no i pozbawic sie wielu mineralow... owoce ich nie zastapia. jedzac cukry proste ciezej sie chudnie. mozesz jesc tyle samo kalorii dziennie ale zamiast pieciu owocow zjedz dwie porzadne kromki, wiecej warzyw, jeden owoc i szybciej schudniesz (i lepiej sie poczujesz) skoro jesz mieso i ryby, to proponowalabym potraktowac jogurt jako bardziej cukrowy posilek i rozwazyc - czy mam dzis ochote na jogurt czy na jablko? wtedy sobie tez zredukujesz cukry proste. na poczatku ciezko ale jak pare razy sobie poprobujesz dopasowac diete, to zobaczysz ze warto.

Gość to jest chore
to lepiej jest zjeść jogurt naturalny czy jabłko? mnie się wydawało , że jogurt naturalny, bo nie dość, że ma mniej kcal to jeszcze ma białko:) a można jeść chleb lekki żytni Wasa? te takie kruche pieczywo co reklamują:)

wszystko mozna :) ja ci powiem tak - jedz i jogurt i jablko jesli chcesz, nic sie nie stanie. szybciej schudniesz jesli zjesz albo to albo to - np podwieczorek czy dodatek do posilku. ja kiedys sprawdzilam. jadlam dokladnie tyle samo kalorii tylko moje dwa codzienne jablka zamienilam na taka sama kalorycznie ilosc platkow owsianych. od razu zaczelam chudnac (to bylo w trakcie zastoju wagi). jednak rzeczywiscie jogurt wydaje sie byc ok. ja uwilabialam nabial, swietnie sie czulam i chudlam szybko, tylko dostalam nietolerancji i nie moge jesc :( co do wasy... ja bym nie jadla. serio. kup sobie porzadny ciemny chleb. albo platki owsiane plus otreby pszenne mieszaj. nie kupuj wasy ani podobnych...

Gość ja tam wcinam ser bialy
z odrobina smeitany i rzodkiewka i zyje,

Gość to jest chore
za późno:D już kupiłam :P to dojem do końca z mamą i babcią :p bo one też to jedzą i już nie będę jeść:)

Gość puuuppupu
uppupupu