Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lunnnka

STRACIŁAM PRZYJACIELA!!JAK GO ODZYSKAĆ!?

Polecane posty

Gość Lunnnka

Hej! Mam taki prblem .. wiem ze i tak powiecie że to moja wina i się wgl. nie powinnam odzywac. ! ale sprawa wygląda następująco...:( Bardzo skrzywdziłam mojego przyjaciela... Moze to zabrzmi banalnie ale on nie toleruje PAPIEROSÓW ...i wlasnie się od tego zaczeło...dowiedział się ze pale... i zerwał ze mną wszystkie kontakty nawet nie miałam .. jak mu niczeo wytłumaczyć...nie odzywaliśmy sie kilka miesięcy aż pewnego wieczoru nie wytrzymałam i napisałam do niego ze tęsknie bardzo za nim i że wgl mi go brakuje.. nic nie odpisał... dopiero po kilku dniach .. napisał...ze to czy się zmienie zalezy tylko odemnie ...zmieniłam sie .. przestałam palić... ale chyba tylko tak naprawde się oszukiwałam ...ze przestałam .. bardzo ciągło mnie do papierosów... i nie wytrzymałam .. i znowu zaczełam popalać.. w ukryciu ... o czywiście On o niczym nie wiedzial... aż w pewnym momencie .. zapaliłam . przy kolezance.. która.. bardzo lubi donosić...dobrze wiedziala.. jakie mam układy ze swoim przyjacielem ..Myslalam że nic nie powie... a tuuu buuumm powiedziała.. i znowu się nie odzywa.. napisał..mi ze jestem fałszywa,i nnie ufa mi już... nie odzywamy sie do siebie juz 7 miesięcy ... x

Gość nikogo to nie obchodzi